Μια από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας οι οποίες δεν «γέμισαν» το μάτι του κόσμου του Απόλλωνα, ήταν ο Γιώργος Μαλεκκίδης, ο οποίος προερχόταν από μια εξαιρετική χρόνιά με την ομάδα του Άρη.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής έδειξε από την πρώτη μέρα παρουσίας του στον Απόλλωνα, ότι ήρθε για να σταδιοδρομήσει και όχι για να απολαύσει τις εμπειρίες και την λάμψη την οποία προσφέρει σε κάθε ποδοσφαιριστή μια ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας.

Εργατικός και αφοσιωμένος στο στόχο του ο Μαλεκκίδης τους κέρδισε όλους στο Κολόσσι, τόσο με την συμπεριφορά του, όσο και με την αγωνιστική του αξία.

Γρήγορος και με απίστευτα σωματικά προσόντα μπορεί να αγωνιστεί με σχετική άνεση σε περισσότερες από 3-4 θέσεις, κάτι το οποίο δίνει την δυνατότητα στον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει ένα πολυεργαλειο στην διάθεση του το οποίο είτε τώρα, είτε στο άμεσο μέλλον θα είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμο.

ΥΓ Αν ο ποδοσφαιριστής συνεχίσει να εξελίσσετε με τέτοιους ρυθμούς και αποκτώντας περισσότερες εμπειρίες,  θα αποτελέσει σίγουρα σημείο αναφοράς για την ομάδα μας τα αμέσως επόμενα χρόνια!