Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε στο Κολόσσι ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Κύπριου προπονητή:

«Το αυριανό παιχνίδι είναι ένας πρόωρος τελικός. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και σίγουρα δεν πρέπει να επιτρέψουμε το παραμικρό στον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Δεν είμαστε από αυτούς που βλέπουμε ότι έχει προβλήματα.

Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει διεκδικήσει τους τίτλους. Ο στόχος μας είναι το μηδέν παθητικό και από εκεί πέρα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για να έχουμε προβάδισμα. Θα έχουμε σίγουρα κάποιες επιστροφές. Θα έχουμε μαζί μας και τις δυο νέες μεταγραφές. Στόχος μας στο Τσίρειο είναι να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τους Χάμπο και Γιούστε: «Είναι δύσκολο για αύριο όμως με τον Εθνικό έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι».

Για τον Ενσούε: «Είναι σε καλή κατάσταση. Έχει πιο πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή».

Για τον Μάρκοβιτς: «Ευτυχώς έχουμε αποφύγει τα δυσάρεστα. Ο παίκτης μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα και ευελπιστούμε όλοι να βρίσκεται στο Κολόσσι την επόμενη βδομάδα».

Για τον Ντιγκινί: «Ήταν πολύ κοντά στην ομάδα. Είμαστε άτυχοι γιατί ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε η ομάδα μας, ανήκει σε ομάδα που έχει εμπάργκο».

Για την ενίσχυση στην επίθεση: «Βλέπουμε και από το κατάλογο Β’ αλλά και από κατάλογο Α’. Όταν περάσει το αυριανό παιχνίδι θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη θέση. Αν βρούμε κάποια λύση καταλόγου Β’ σίγουρα θα είναι ακόμα καλύτερα γιατί δεν θα χρειαστεί να φύγει κάποιος».

Αν διάκρινε κάποια διαφορά στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ μετά την αλλαγή προπονητή: «Η ποιότητα υπάρχει, και στο ΑΠΟΕΛ και στη δική μου ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΑΠΟΕΛ με όποιο σύστημα κι αν παίξει στο αυριανό παιχνίδι».