Ένα από τα δυο μεγάλα κεφάλαια τα οποία απασχολούν την διοίκηση του Απόλλωνα είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Πέδρο και Παπουλή.

Δυο ιδιαίτερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες σαφέστατα ενδιαφέρουν αρκετά  το φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τα δεδομένα στην περίπτωση του Ζοάο Πέδρο είναι εξαιρετικά δύσκολα, καθώς η διοίκηση δεν επιθυμεί να δεσμευτεί με διετές κλειστό συμβόλαιο με κανένα ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεπερνά το 34ο ή 35ο έτος της ηλικίας τους.

Ως εκ τούτου η περίπτωση του Πορτογάλου αυτή την ώρα φαντάζει αβέβαιη και είναι κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή.

Ο Απόλλωνας όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε θα κοινοποιήσει την ίδια ακριβώς πρόταση στους δυο ποδοσφαιριστές έτσι ώστε η απόφαση να είναι καθαρά δική τους.

Στην περίπτωση του Φώτη Παπουλή είναι αλλιώς τα δεδομένα καθώς δεν εμμένει σε διετές κλειστό συμβόλαιο, ενώ αντίθετα θα παίξει ρόλο ότι είναι ο επι σειρά ετών αρχηγός της ομάδας.

Παράλληλα ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός δείχνει διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ και τις ετήσιες απολαβές του, έτσι ώστε να ολοκλήρωσει μια λαμπρή καριέρα με την κυανόλευκη φανέλα.