Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το πρωί της Πέμπτης (20/08), αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/08, 20:30) στο Τσίρειο Στάδιο στην Λεμεσό.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους ΜΟΝΟ μέσω της υπηρεσίας ONLINE (από ΕΔΩ) βάσει του πρωτοκόλλου το οποίο ετοίμασε η ΚΟΠ σε συνεργασία με την ιατρική συμβουλευτική ομάδα και ως εκ τούτου δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο.
Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.
Η προπώληση των εισιτηρίων και η διάταξη των θεατών θα πρέπει γίνεται με τρόπο ούτως ώστε να υπάρχει μία θέση κενή ανάμεσα στο κάθε θεατή καθώς και μια σειρά καθισμάτων κενή ανάμεσα στην κάθε σειρά καθουμένων θεατών.
Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.
Σε πρώτη φάση, θα διατεθούν 300 εισιτήρια στην Δυτική κερκίδα και σε περίπτωση που εξαντληθούν, τότε θα διατεθούν εισιτήρια και στην Ανατολική κερκίδα.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:
Κανονικό: 12 ευρώ
Μαθητικό: 8 ευρώ
Παιδικό*: 1 ευρώ
*Οι φίλοι της ομάδας μας θα πρέπει να καταχωρήσουν όλα τα στοιχεία κατά την αγορά παιδικών εισιτηρίων. Επίσης, θα πρέπει να δώσουν τα στοιχεία και στις εισόδους τους σταδίου για σκοπούς καλύτερου ελέγχου και ιχνηλάτησης σε περίπτωση που θεωρηθεί αναγκαίο.
Σημαντικές Διευκρινήσεις:
Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.
Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, μπορούν να το πράξουν στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα, από τις 17:30.
Επίσης η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο παρακάτω σύνδεσμο (ΕΔΩ).
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού