Στις 27 Αυγούστου ο Απόλλωνας θα κληθεί να φορέσει εκ νέου το ευρωπαϊκό του κοστούμι αφού θα κάνει πρεμιέρα από τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Για τον Απόλλωνα, ωστόσο, μπορούν να γίνουν κάποιες προβλέψεις παρόλο που αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Από τη στιγμή που θεωρείται βέβαιο ότι οι «κυανόλευκοι» με βαθμολογία 12.500 βαθμούς θα είναι στους δυνατούς του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, τότε θα βρουν απέναντί τους υποδεέστερους αντιπάλους.

Αρχές Αυγούστου και συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό καθώς θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και θα οριστεί η διαδικασία της κλήρωσης.

Σίγουρα στην «κληρωτίδα» του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ θα μπουν συμπεριλαμβανομένου και του Απόλλωνα συνολικά 94 ομάδες από 34 χώρες.

Δηλαδή 47 Seeded και 47 Unseeded.

Αν λάβουμε υπόψη ότι στις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έμπαιναν ως αδύνατες κάποιες ομάδες με βαθμολογίες 3000 και κάτω, τότε μπορούν να γίνουν κάποιες εκτιμήσεις σε ό,τι αφορά ορισμένους από πιθανούς αντιπάλους του Απόλλωνα.

Από τους 47 πιθανούς αντιπάλους, βάσει βαθμολογίας εντοπίσαμε τους… μισούς και προέρχονται από χώρες όπως οι Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Μολδαβία, Ιρλανδία, Φινλανδία, Ισλανδία, Βοσνία, Λιθουανία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Γεωργία, Ουαλία.

Ποιες είναι οι 23 ομάδες που κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα είναι «απέναντι» του ο Απόλλωνας στην κλήρωση του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ;

Η απάντηση στον πίνακα που ακολουθεί…