Σπουδαίο επίτευγμα για τον διεθνή άσο του Απόλλωνα…

Η ενημέρωση:

200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα συμπλήρωσε ο Γιώργος Βασιλείου στον τελευταίο αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού.

Ο αρχηγός της ομάδας μας μετρά 133 συμμετοχές στο θεσμό του πρωταθλήματος, 34 στο Κύπελλο, 3 στο Super Cup και άλλες 30 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αριθμός ο οποίος τον κατατάσσει στη 2η θέση με τις περισσότερες συμμετοχές Κυπρίων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα στην Ευρώπη.

Ο αριστερός ακραίος αμυντικός στις 200 εμφανίσεις του με το έμβλημα του Απόλλωνα στο στήθος πέτυχε δύο γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά τους τίτλους και διακρίσεις, ο 35χρονος είναι μέλος του Απόλλωνα από το Καλοκαίρι του 2012 πανηγυρίζοντας τρία κύπελλα, δύο Super Cup και φυσικά ήταν παρών και στις 4 περιπτώσεις που η ομάδα μας προκρίθηκε στους ομίλους του UEFA Europa League.

Η τύχη τα έφερε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο Κύπριος διεθνής αμυντικός να συμπληρώσει αυτόν τον σημαντικό αριθμό συμμετοχών στον αγώνα κόντρα στην ομάδα την οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού και ο κόσμος του συγχαίρουν τον Γιώργο Βασιλείου για το ιστορικό αυτό επίτευγμα του και του εύχονται να πετύχει ακόμη περισσότερα με την ομάδα μας στην συνέχεια