Στα όσα αρνητικά καταγράφονται και σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μας, υπάρχουν και κάποια σημάδια αισιοδοξίας.

Πέρα στο ότι αναμένονται οι επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών, στον τελευταίο αγώνα βιώσαμε μια, αυτή του Παπουλή ο οποίος επέστρεψε μετά τις 30 Μαρτίου.

Ο αρχηγός με το που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντικαθιστώντας τον Ψύχα, έκανε την διαφορά. Προκάλεσε ρήγμα στην δυνατή αριστερή πλευρά της αελ, δημιουργώντας παράλληλα προϋποθέσεις και καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ και είχε μια καλή προσπάθεια για να πετύχει ένα.

Τελευταία φορά που σκόραρε ο Ελλαδίτης ήταν στη τελευταία του εμφάνιση, στον αγώνα με την αεκ στη Λάρνακα. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε και η απουσία του ήταν εμφανής.

Επόμενο παιχνίδι πλέον για την ομάδα μας είναι αυτό της μεθεπόμενης εβδομάδας με τη διακοπή να χαρακτηρίζεται απ’ όλους ως ευεργετική. Πόσο μάλλον και στην περίπτωση του αρχηγού που θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να ετοιμαστεί στο 100%!

Οι προσδοκίες των Απολλωνιστών είναι στα ύψη σε ότι αφορά την παρουσία του και όχι άδικα. Ο ίδιος έχει αποδείξει το τι μπορεί να κάνει.