Στο επίσημο κανάλι του Απόλλωνα μίλησε ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των «κυανόλευων», τουλάχιστον επίσημα.

Ο 25χρονος άσος μίλησε για την μεταγραφή του, για τους στόχους τους και ευχαρίστησε αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον σύλλογο που μου δίνει αυτή την ευκαιρία, που με επέλεξε. Ο Απόλλωνας κάνει πρωταθλητισμό, διεκδικεί τον κάθε τίτλο. Θα προσπαθήσω και εγώ με την σειρά μου να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Σίγουρα όταν ήμουν στην Ομόνοια, πρώτος στόχος ήταν ο τίτλος γιατί είναι μεγάλη ομάδα όπως ο Απόλλωνας. Έκανα την κίνηση να φύγω και να πάω στην Πάφο ώστε να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να ξανά ανέβω σε μια μεγάλη ομάδα αυτό με βοήθησε και ευτυχώς ο Απόλλωνας που δίνει την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω.

Η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι πολύ σημαντική γιατί μου δίνει κίνητρο να δουλέψω σκληρά και να καθιερωθώ στον Απόλλωνα.

Σίγουρα η ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι μεγάλο κίνητρο, είναι μεγάλη διοργάνωση και διαφορετικό συναίσθημα. Αν καταφέρω να αποδείξω και να πάρω θέση στον Απόλλωνα, τότε ίσως πείσω και τον προπονητή της Εθνικής να με καλέσει».