Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣΠ Πάρης Σπανός σε σχέση με την… επίθεση που δέχεται ο Σύνδεσμος από διάφορους παράγοντες και ομάδες. Τα όσα ανέφερε:

«Όσον αφορά τις τοποθετήσεις του ιδιοκτήτη της Πάφου θα εκδοθεί ανακοίνωση και θα απαντηθούν όλα όσα αναφέρει. Υπάρχουν όμως και δηλώσεις που φτάνουν τα όρια προσωπικών επιθέσεων, ήδη έχουμε δείξει ανοχή, διότι δεν είναι τώρα που ξεκίνησαν, με επίκεντρο των επιθέσεων τον Σπύρο Νεοφυτίδη, θεωρούσαμε αν απαντούσαμε θα πέφταμε στο ίδιο επίπεδο. Ξεπέρασαν όμως κάθε όριο και πλέον είτε θα πρέπει να αποδείξουν αυτά που λένε ή θα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, τα όσα αναφέρονται φθάνουν το όριο της αισχρότητας. Θα ζητηθεί να απολογηθούν και θα ξεκινήσουμε έπειτα τις νομικές διαδικασίες για σχόλια που είναι ανυπόστατα».

Για τις προσωπικές επιθέσεις στον Νεοφυτίδη: «Δεν τον φοβίζουν και δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει. Είναι πλέον θέμα αξιοπρέπειας και δεν γίνεται αποδεκτό. Θα κληθούν να λογοδοτήσουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα προσπαθείς να διαβάλεις με άλλους τρόπους τον άλλο και καταφεύγουν σε αυτές τις καταδικαστέες επιθέσεις».

Για τη γενική στάση ΠΑΣΠ: «Θα είμαστε ευτυχείς όταν μας πει κάποιος τι πήγε λανθασμένα. Δεν θεωρώ ότι έκανε κάτι λάθος ο ΠΑΣΠ. Έγιναν συναντήσεις με τους παίκτες μέλη μας, αν κάποιος μας υποδείξει ότι έγινε λάθος, τότε θα το συζητήσουμε, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο».

Για τα SMS: «Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η ενέργεια ήταν απόφαση που λήφθηκε από τους ίδιους τους παίκτες. Οι ίδιοι αποφάσισαν να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο τη θέληση τους για να επιστρέψουν».

Για δηλώσεις Ντουμπόφ: «Γνωρίζετε εσείς την δράση του ΠΑΣΠ αν έχει προσφέρει ή όχι τα τελευταία χρόνια. Έχει δώσει δεκάδες υποτροφίες ο ΠΑΣΠ, ποιος εφάρμοσε το ασφαλιστικό σχέδιο; Είναι αντιληπτό ότι ελλείψει επιχειρημάτων γίνονται ανόητες τοποθετήσεις, για τη δημιουργία εντυπώσεων, ο κόσμος μπορεί να κρίνει»

Για την κοινή προσπάθεια για μισθούς παικτών: «Η προσπάθεια έχει αποτύχει. Στείλαμε 4 επιστολές και την καλούσαμε σε συζήτηση. Να συζητήσουμε όμως στην σωστή βάση. Η πρόταση της ΚΟΠ ήταν άκυρη και ανυπόστατη. Δεν ήταν πρόταση για την περίοδο της διακοπής, αλλά για ολόκληρη την σεζόν. Ζητήσαμε να μιλήσουμε με διαφάνεια και ειλικρίνεια, να εξηγήσουν για την αποκοπή του 92%. Δεν μπορούσαμε να πούμε ποσοστά, χωρίς να ξέρουμε τη ζημιά που υπέστησαν τα σωματεία. Δεν ήταν λογική η πρόταση της ΚΟΠ. Να ξέρουν κάποιοι ότι ο ΠΑΣΠ βοηθά στο να επιτευχθούν κατ’ ιδίαν συμφωνίες των ομάδων με τους ποδοσφαιριστές τους».