Τέτοια εποχή πριν από μερικά χρόνια ο κόσμος αδημονούσε να έρθει το Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσει είτε εντός είτε έκτος έδρας την αγαπημένη του ομάδα.

Να έρθει το μεσημεράκι του Σαββάτου και να ανηφορίσω την οδό Αγίας Φυλάξεως με το κασκόλ στο λαιμό και την λευκή φανέλα.

Να σιγοτραγουδώ συνθήματα για τον Απόλλωνα και να αγωνιώ να ανηφορίσω την δυτική και να αντικρίσω τους χιλιάδες φίλους του Θρύλου.

Να ταξιδέψω με τις ιαχές των συνθημάτων της Θύρας 1 και να φωνάξω το «Απόλλων πολέμα σου δίνουμε το αίμα».

Στα πέτρινα χρόνια βιώσαμε δύσκολες και ταπεινωτικές στιγμές, με τον κόσμο να αποτελεί το στήριγμα αυτής της ομάδας.

Μια ομάδα η οποία από την ανυποληψία και τις τραγικές πορείες με εξαίρεση τις δυο εκπληκτικές χρονιές 2006 και 2010 διασυρόταν κατά συρροή!

Πλέον ο Απόλλωνας είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της ΠΟΛΗΣ μας, με συνεχόμενες παρουσίες στα κύπελλα Ευρώπης και κατακτήσεις τίτλων.

Από τους Νορό, Σιδηρόπουλο, Ζαΐμι, Σουίτερμαν, Φαμπιάν Αμάρο, Χάμφρει Ρούντς, Αμαράλ, Σισοκό, Ντος Ρέις, Τζούρισιτς, Γκούτμονσον, Κιρόφσκι, Κόλαρ, Λαμπάρθε, Κίσσι, Γκομίζ, Νεβά, Ζέντορφ και πολλοί άλλοι.

Κι όμως τότε τα γήπεδα ήταν κατάμεστα από Απολλωνίστες οι οποίοι ζούσαν για να χειροκροτήσουν την ομάδα μας πάρα τις ντροπιαστικές ήττες και τις έβδομες και όγδοες θέσεις.

Πλέον στην εποχή των Παπουλή, Βάλε, Πέδρο, Ντα Σίλβα, Γκίε, Ρομπέρζ, Σανγκόι, Σακέτι, Μάγκλιτσα,  Γιαννιώτα, Ενσούε, Βινίσιους, Γιούστε, Αγκίρε, Μεριέμ, Άλεφ, Γιάκολις, Ζελάγια, Ζάντερ, Μάρκοβιτς, Μαρτίνες, Στογιάνοβιτς, Πίεχ η ομάδα είναι πρωταγωνίστρια κάνοντας τους Απολλωνίστες να είναι περήφανοι.

Ωστόσο η ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ μας γ@μησε τα όνειρα και μας στερεί την αρρώστια μας την καθημερινή.

Τώρα που η ομάδα καλπάζει κάποιοι εξουδετέρωσαν το μεγαλύτερο μας όπλο… τον κόσμο μας!

Νίκο Κίρζη βρες την λύση και φέρε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο και εκεί θα δεις την διαφορά.

Έχεις τη δύναμη να κινήσεις τα νήματα για να αλλάξει η κατάσταση!

Δώσε μας πίσω τα Σαββατοκύριακα μας και μόνο κερδισμένος θα βγει ο Απόλλωνας!