Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα: «Ο Απόλλωνας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι στη μεγαλύτερη του διάρκεια εξαιρετικός. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε τέσσερα τέρματα. Στα 10 δευτερόλεπτα κάναμε την πρώτη μας τελική. Δώσαμε συνέχεια στο ανέβασμα. Ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια μιας και είμαστε αρκετά πίσω σε σχέση με τους στόχους που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς.

Για τους τραυματίες: «Κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή ιστορία και πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις σε όσα συμβαίνουν. Σίγουρα οι τρεις τραυματισμοί του Σαββάτου μας λύπησαν και ήρθαν σε μια στιγμή που έβαλαν δύσκολα στον προπονητή μας καθώς ήταν στην τελευταία προπόνηση. Πέρασαν χθες το απόγευμα από MRI και απόψε θα έχουμε την έκθεση απ’ το ιατρικό επιτελείο».

Για τα πειθαρχικά παραπτώματα: «Το απόγευμα θα το εξετάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θα είναι εκτός οι τρεις τραυματίες, ενώ θα πάρουν χρόνο αυτοί που δεν αγωνίστηκαν πολύ το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν θέλουμε να χάσουμε την συνοχή μας, ώστε να πάρουμε την πρόκριση, και να δούμε στην συνέχεια το ντέρμπι με την ΑΕΚ».