Είναι δεδομένο ότι το διαζύγιο με τον Σωφρόνη Αυγουστή θα δημιουργούσε αρκετές παρενέργειες και αρκετές αντιδράσεις στις τάξεις των υποστηρικτών του συλλόγου.

Ωστόσο αυτό το οποίο έγινε εύκολα αντιληπτό είναι ότι κάποιοι «δημοσιογράφοι» εκμεταλλεύτηκαν επιλεκτικά το ζήτημα, προσπαθώντας να οδηγήσουν τον κόσμο της ομάδας στη διχόνοια και ταυτόχρονα σε επικίνδυνους δρόμους τον σύλλογο.

Ευτυχώς για την ομάδα και δυστυχώς για τους ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ δεν πέρασε το δικό τους, χάρις στην ώριμη στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας του φίλαθλου κοινού της ομάδας, αλλά και την μάγκικη στάση των οργανωμένων φίλων του Απόλλωνα.

Έγραψαν χιλιάδες λέξεις και δεκάδες ρεπορτάζ για να επιφέρουν την καταστροφή στον Απόλλωνα.

Στον Απόλλωνα ο οποίος τα τελευταία χρονιά έγινε ο εφιάλτης τους, με την σωστή δουλειά του αλλά και τις επιτυχίες του.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι ο μονός σοβαρός αντίπαλος, και προσπαθούν να τον διαβρώσουν ύπουλα εκμεταλλευόμενοι την δικαιολογημένη πικρά των οπαδών του.

Αυτοί είναι που διοχέτευσαν και δηλητηρίασαν τον κόσμο του Απόλλωνα περί νευρικές συμπεριφορές του Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι ίδιοι οι οποίοι ανέφεραν ότι ο Κύπριος τεχνικός έπιασε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του, και δεν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην πολυπόθητη κατάκτηση του τίτλου.

Αυτοί φίλες και φίλοι Απολλωνίστες τον αποκαθήλωσαν με μαεστρία, και τώρα του κάνουν και τους συνήγορους.

Ο κόσμος του Απόλλωνα έχει κρίση και μπορεί να αναγνωρίσει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ του Σωφρόνη Αυγουστή, μη έχοντας καμία απολύτως ανάγκη από ψεύτικα μοιρολατρικά δημοσιεύματα.

Ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ κατέταξε στην κορυφή της ιστορίας τον Κύπριο τεχνικό και θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του!