Σε πολλά και διάφορα αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο του Σπορ ΦΜ, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Η τοποθέτηση του ξεκίνησε σε ότι αφορά την χθεσινή ανακοίνωση για τη κάρτα φιλάθλου λέγοντας ότι «τα γραπτά πάντοτε μένουν, είδατε ότι στην πρώτη αμφισβήτηση ο Απόλλωνας έχει παρουσιάσει γραπτώς το τι έχει αποστείλει στους φορείς σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι η θέση του Απόλλωνα. Νομίζω πλέον δεν υφίσταται καμία αμφισβήτηση για το ποια είναι η στάση του Απόλλωνα και για μας το θέμα θεωρείται λήξαν. Ο Απόλλωνας θα κάνει τα πάντα για να ανοίξουν οι πόρτες των γηπέδων για όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε θέματα προγραμματισμού επιβεβαιώνοντας την είδηση περί συνάντησης του Διευθυντή ποδοσφαίρου, Πέτρου Κονναφή, με τον Καμερουνέζο διεθνή μέσο Άρνο Τζουμ.

Με αυτό ως δεδομένο, το θέμα κρίνεται προχωρημένο και τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Επίσης, ανέφερε ότι υπάρχουν υπογραφές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και το μόνο που απομένει είναι κάποια διαδικαστικά έγγραφα για να ανακοινωθεί η απόκτηση τους. Θα έρθει η ώρα που θα γίνουν μαζεμένες ανακοινώσεις.

Ακόμη, για τους τρεις δανεικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι “έβγαλαν μάτια” την περασμένη σεζόν, επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι υπολογίζονται από τον προπονητή και θα βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Τέλος, σε ότι αφορά το θέμα του Βάλεντιν Ρομπέρζ, δήλωσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στο Κολόσσι και θα ακολουθήσει την ομάδα στην Αυστρία.