Στον Sports One “φιλοξενήθηκε” ο συνεργάτης του προπονητή (Γιώργος Σίμος) του ΟΦΗ, Περικλής Παπαπαναγή. Επικοινωνία με Κρήτη είχε ο συνάδελφος Χρίστος Παπακώστας και συνομίλησε με τον πρώην συνεργάτη του Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του…

– “Έχω καλές αναμνήσεις από το νησί σας και φυσικά τους ανθρώπους που γνώρισα. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Κύπρου έχει αναπτύξει μια καλή άποψη για τον χαρακτήρα και τις ικανότητες μου. Τους ευχαριστώ πολύ.

– Σαν ΟΦΗ έχουμε ενημέρωση πως θα αρχίσουμε 6-7 Ιουνίου να αρχίσει το πρωτάθλημα. Μου φάνηκε περίεργο που δεν ξεκινήσατε. Εκείνοι που αποφάσισαν ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς. Εμείς στην Κρήτη έχουμε ελάχιστα κρούσματα. Πριν 30 μέρες ήταν το τελευταίο μέρος.

– Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω τον Απόλλωνα. Είχαμε όλα τα στοιχεία να δουλέψουμε ποδοσφαιρικά στον Απόλλωνα. Ήταν δύσκολη απόφαση, μου έλειπε η οικογένεια μου. Τώρα η επαφή είναι πιο συχνή με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Επέλεξα να συνεργαστώ με τον ΟΦΗ επειδή ήξερα ανθρώπους, είχα μια ασφάλεια στην Κρήτη. Ξέρω τον προπονητή αρκετά χρόνια. Μιλούσαμε συχνά και θέλαμε να συνεργαστούμε με τον κύριο Σίμο.

– Κρατάω επαφή με τον Αυγουστή, μιλάμε ανταλλάζουμε απόψεις. Δεν είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω για τον Παπουλή για το αν θα έρθει στον ΟΦΗ. Μιλάω μαζί του. Ο Φώτης πήρε μια απόφαση, μπορεί να την καταλάβω, θέλει να βρει κίνητρο. Υπάρχει μια πιθανότητα να έρθει στον ΟΦΗ. Δεν μπορώ να πάρω εγώ την απόφαση για τον Παπουλή. Θα είμαι μέρος της απόφασης. Υπάρχει ναι πιθανότητα αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα.