Ο Μιχάλης Ευαγγέλου γράφει στο sportdog.gr για το θέμα μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος – Απόλλων Λεμεσού: Tι σας έγραψα για τον Λάζαρο, εδώ στο σκύλο, ως Μιχάλης Ευαγγέλου, μόλις προχθές; Πως ο Χριστοδουλόπουλος πήγε στην Κύπρο όχι για να υπογράψει αλλά για να δει τα σχολεία, την πόλη, εγκαταστάσεις και να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Λεμεσού.

Και πως θα επέστρεφε στην Αθήνα χωρίς να υπογράψει. Γι’ αυτόν άλλωστε τον λόγο δεν τον συνόδεψε και ο ατζέντης όλης της καριέρας του, Αντώνης Αποστολόπουλος.

Επιβεβαιώθηκα μέχρι κεραίας; Όταν οι υπόλοιποι σε Κύπρο και Ελλάδα έγραφαν τα δικά τους. Πότε πως υπογράφει, πότε πως περνάει απο ιατρικές εξετάσεις και μετά οτι χάλασε η δουλειά, πως γύρισε άπραγος στην Ελλάδα αφού δεν συμφώνησε στο οικονομικό. Τίποτα δεν ήταν κλεισμένο, καμια σοβαρή διαπραγμάτευση δεν έγινε στην Κύπρο και τίποτα δεν ναυάγησε ακόμη. Να με ακούτε…

Ο Λάζαρος ήθελε να κερδίσει χρόνο και να κάνει μια αυτοψία του νησιού και της πόλης. Έχει συγκεκριμένη προσφορά στα χέρια του. Του δίνουν 190.000 ευρώ το χρόνο, 10.000 επιπλέον για τα έξοδα σχολείου των παιδιών του και 20.000 ευρώ μπόνους εισόδου σε ευρωπαϊκό όμιλο κι άλλα τόσα αν πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο 33χρονος διεθνής επιθετικός έχει ζητήσει χρόνο να το σκεφτεί και να το συζητήσει με τη σύζυγό του κι από τον Απόλλωνα Λεμεσού θα τον περιμένουν μέχρι το Σάββατο. Αυτό είναι το deadline και έτσι ακριβώς έχει η υπόθεση…