Οι πολλές αλλαγές που θα έρθουν στο ρόστερ της ομάδας μας τη νέα περίοδο έχουν προκαλέσει σύγχυση στις τάξεις των οπαδών μας.

Όσο να ‘ναι όταν έχεις συνηθίσει στις λίγες προσθήκες κάθε χρόνο, τότε αυτό που θα συμβεί φέτος είναι πρωτόγνωρο και παράξενο.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα υπάρχουν έξι κενές θέσεις στον κατάλογο Α’ από τις 15 που δικαιούται η κάθε ομάδα.

Στο ρόστερ μας για τη νέα χρονιά θα βρίσκονται (ενδεχομένως) οι Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Παπουλής, Περέιρα, Ζελάγια και Σαρντινέρο.

Από κει και πέρα υπάρχουν οι Κύπριοι που δίνουν βάθος στην ομάδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές του καταλόγου Β’.

Συγκεκριμένα υπάρχουν οι επιλογές των επτά Κύπριων, Κυριάκου, Στυλιανού, Βασιλείου, Ψύχα και οι επιστροφές των δανεικών Πίττα, Σπόλιαριτς και Καρώ.

Επίσης στον κατάλογο Β’ είναι οι Φαουπάλα, Ουεντραόγκο και Σελίμοβιτς.

Βάζοντας όλο το ρόστερ στο χαρτί βλέπουμε ότι υπάρχουν κενά στις θέσεις των τερματοφυλάκων, του αριστερού μπακ, του μέσου, των εξτρέμ και της επίθεσης. Αυτά τα κενά θα τα καλύψουν οι 6 κοινοτικοί ποδοσφαιριστές που υπάρχει δυνατότητα για να συμπληρωθούν οι 15 θέσεις.

Αναλυτικά το ρόστερ του χρόνου θα διαμορφωθεί κάπως έτσι:

Τερματοφύλακες (3): Μεταγραφή (1) κοινοτικού καταλόγου Α’, μεταγραφή καταλόγου Β’ και ένας εκ των μικρών της Β’ ομάδας.

Κεντρικοί αμυντικοί (5): Γιούστε, Ρομπέρζ, Καρώ, Ουεντραόγκο, Σελίμοβιτς

Αριστεροί μπακ (2-3): Μεταγραφή (2), Βασιλείου, Παπαμιχαήλ (ενδεχομένως να έρθει κι ένας του καταλόγου Β’ ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στη θέση του αριστερού εξτρέμ)

Δεξιοί μπακ (2-3): Πέδρο, Στυλιανού, (ενδεχομένως να έρθει κι ένας του καταλόγου Β’ ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στη θέση του δεξιού εξτρέμ)

Μέσοι (7): Σακέτι, Κυριάκου, Μάρκοβιτς, Μεταγραφή (3), Μ. Σπόλιαριτς, [Πολίτσι (θα αξιολογηθεί) ή κάποιος άλλος καταλόγου Β’], Ντ. Σπόλιαριτς

Εξτρέμ-Επιτελικοί μέσοι (6-8): Σαρντινέρο, Παπουλής, Περέιρα, Πίττας, Μεταγραφή (4)Μεταγραφή (5), Ψύχας

Επίθεση (4): Ζελάγια, Φαουπάλα, Μεταγραφή (6), Βασιλειάδης

Συνοψίζοντας, θα γίνουν τουλάχιστον έξι μεταγραφές του καταλόγου Α’ και τρεις του καταλόγου Β’ με το ρόστερ μας να μεγαλώνει αισθητά σε σχέση με φέτος έτσι ώστε να μην συναντήσουμε παρόμοια προβλήματα.

Το σίγουρο είναι πως το ρόστερ μας θα είναι πολύ διαφορετικό του χρόνου και ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, να έχουν νοοτροπία νικητή που θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.