Πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στο σύνδεσμο διαιτητών Κύπρου μετά και τη νέα αλλαγή διαιτητή σε φιλικό παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Νικολάου ορίστηκε αρχικά στον αγώνα του Εθνικού με την Ομόνοια το προσεχές Σάββατο στο Δασάκι όμως σήμερα η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κωνσταντίνος Φελλάς.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί ο Γιώργος Νικολάου δεν δήλωσε κώλυμα και ήταν καθαρά θέμα απόφασης της ΚΟΠ και της επιτροπής διαιτησίας η αντικατάσταση του.

Είναι η δεύτερη φορά που προκύπτει αλλαγή διαιτητή σε φιλικό παιχνίδι το φετινό καλοκαίρι μετά από αντιδράσεις ομάδων. Πριν από μερικές μέρες προέκυψε αντικατάσταση και του Βασίλη Δημητρίου ο οποίος ορίστηκε στο Ανόρθωση-Απόλλωνας.

Τότε μάλιστα ακολούθησε και έντονη ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Στις τάξεις των διαιτητών υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση για την διαχείριση που τυγχάνουν. Στο μεταξύ όπως πληροφορούμαστε ο σύνδεσμος διαιτητών συγκάλεσε συνάντηση με τους προέδρους της α΄ κατηγορίας την ερχόμενη Τρίτη στο οίκημα του συνδέσμου διαιτητών. Στη συνάντηση προσκλήθηκε και η ΚΟΠ.

Η συνάντηση (προγραμματίστηκε με αφορμή την αντικατάσταση του Βασίλη Δημητρίου και πριν το νέο συμβάν με την αλλαγή του Γιώργου Νικολάου) με σκοπό να γίνει συζήτηση με τις ομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έτσι ώστε να δοθεί πίστωση χρόνου στους Κύπριους διαιτητές και να μην υπάρχουν τόσο μεγάλες αντιδράσεις πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Στο Σύνδεσμο Διαιτητών όπως τονίζουν είναι αποφασισμένοι να πάρουν σοβαρά μέτρα αν δεν βρεθούν λύσεις μετά και την συνάντηση της Τρίτης αφού θεωρούν ότι οι δύο αλλαγές διαιτητών σε φιλικά παιχνίδια συνιστά στοχοποίηση των διαιτητών.

ΥΓ Το πόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ  είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!