Είπε ο κ. Σκαπούλης ότι ταράχθηκε η ποδοσφαιρική Κύπρος απο τα λάθη του Αναστασίου.

Το ότι είναι στα αρχ..ια τους κ. Σκαπούλη δεν το ξέρεις τόσα χρόνια;

Το ότι υπάρχει παράγκα και σικέ αγώνες δεν το γνωρίζεις;

Για τα χειραγωγημένα παιχνίδια και τα εκατομμύρια ευρώ που διακυβεύονται δεν το γνωρίζεις;

Το ότι συγκεκριμένη ομάδα κάνει φιλικά και κάποιες άλλες αποτελούν τις πόρνες της δεν το γνωρίζεις;

Η αλήθεια κ. Σκαπούλη μου είναι ότι όλοι γνωρίζουν και ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ εκτός από τον Απόλλωνα μας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σκαπούλη :

«Όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος ταράχθηκε και ήταν καίριο θέμα παντού τα πολλά διαιτητικά λάθη που έγιναν στον ημιτελικό αγώνα Απόλλωνα –ΑΕΛ. Ευτυχώς που ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Ανδρέας Γεωργίου ανταποκρίθηκε πλήρως στην αποστολή του και έδωσε τη σωστή βαθμολογία στην απογοητευτική διαιτησία του πιο πάνω αγώνα.
Όμως ο Πρόεδρος Διαιτησίας Χανς Ρέϊκβαρτ ήταν ευτυχής με την απόδοση του διαιτητή και των συνεργατών του. Για τούτο ζήτησε από τον παρατηρητή διαιτησίας να δώσει εξαιρετική βαθμολογία (8.4) στον διαιτητή, χαρακτηρίζοντας όλες τις αποφάσεις του ορθές.
Τα πιο πάνω μιλούν από μόνα τους. Εγώ κάνω μία παράκληση στον κατά τα άλλα φίλο Χανς. Ας συνετισθεί έστω σε αυτούς τούς δύο μήνες πού του απομένουν σαν πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας. Αρκετά υπέφερε η Κυπριακή διαιτησία . Δεν αντέχει σε άλλες κωμωδίες και κοροϊδίες. Τί λέει η ηγεσία της ΚΟΠ; Αναμένουμε την δική της παρέμβαση αν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό στο μέλλον.»