Αρχές Ιουνίου και η ομάδα μας έχει συμπληρώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ροστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας στις τάξεις της πολλούς ποιοτικούς και σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Αν πάρουμε δεδομένο ότι η αμυντική γραμμή της ομάδας μας έχει συμπληρωθεί, τότε δύσκολα θα συναντήσει κανείς ανάλογη ποιότητα σε άλλη ομάδα.

Μόλ, Δημητρίου και Παπαστυλιανού συνθέτουν το τρίο των τερματοφυλάκων. Στο κέντρο της άμυνας διατηρούν θέση οι Σάλαϊ, Ρομπέρζ, Γιούστε και Ντανίλο Σπόλιαριτς (Σελίμοβιτς θα πωληθεί).

Στα δυο αμυντικά άκρα έχουν κλείσει θέση οι Ζοάο Πέδρο, Βασιλείου και Αγκίρε, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα Ενσούε.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνίζονται οι Ματεϊ, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, Σακέτι και Χάμπος.

Ενώ στα άκρα και το κέντρο της επίθεσης θα συναγωνίζονται οι Νταμπό, Μπένσοπ, Ντιγκινί, Γιαννιώτας και Πίττας.

Αυτό το ποιο γνωρίζουμε είναι ότι η ομάδα μας θα αποκτήσει ακόμη δυο ακραίους επιθετικούς, ακόμη ένα μέσο ποδοσφαιριστή και σίγουρα ακόμη ένα ακραίο αμυντικό!

Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα αποκτηθούν είναι αυτή η οποία θα μας καθορίσει και την δυναμική μας ενόψει της νέας περιόδου.

Αν αυτοί είναι ανάλογης ποιότητας με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ μας τότε θα μιλάμε για ένα πλήρες ρόστερ το οποίο θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τους στόχους της.