Συνεχίζονται τα σκάνδαλα και τα ρεζιλίκια στην Κυπριακή διαιτησία με τον πρόεδρο της επιτροπής Χανς Ρέικβαρτ να κάνει πάρτι σε βάρος των αντίπαλων του αποελ.

Ο Χανς Ρέικβαρτ ο οποίος αποτελεί και τον κύριο εκφραστή του σάπιου ποδοσφαιρικού μας συστήματος συνεχίζει ανενόχλητος τη δράση του έχοντας ως μοναδικό στόχο να δώσει το πρωτάθλημα στον αποελ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Συνεχίζει να έχει σε καραντίνα ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΚΟΠ Χανς Ρέικβαρτ τον παρατηρητή διαιτησίας Αντρέας Γεωργίου (Χουιλής).

Η τελευταία φορά που ορίστηκε παρατηρητής ήταν στον πρώτο αγώνα ΑΕΛ-Απόλλωνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Βαθμολόγησε με χαμηλό βαθμό όπως έπρεπε δηλαδή την διαιτησία του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος υπέπεσε σε σοβαρά λάθη.

Ακολούθησε όπως θυμάστε η καταγγελία του πρώην παρατηρητή Χρίστου Σκαπούλλη ο οποίος ανέφερε ότι ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Χανς Ρέικβαρτ ζήτησε από τον Αντρέα Γεωργίου να βαθμολογήσει με πολύ καλό βαθμό (8.4) τον διαιτητή.

Ο παρατηρητής δεν τον άκουσε και πληρώνει όπως φαίνεται την «ανυπακοή» του. Από εκείνη την μέρα ο κ. Ρέικβαρτ δεν όρισε σε κανένα παιχνίδι τον συγκεκριμένο παρατηρητή.

Όσον αφορά τις καταγγελίες Σκαπούλλη, από την ΚΟΠ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Ο Ολλανδός ο οποίος κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό, συνεχίζει να κάνει την δουλειά του ορίζοντας διαιτητές και παρατηρητές όπως γουστάρει.

Και ο παρατηρητής που έκανε σωστά τη δουλειά του παραμένει εκτός ορισμών. Ντροπή για ολόκληρο το οικοδόμημα της κυπριακής διαιτησίας το πιο πάνω συμβάν. Ο σύνδεσμος παρατηρητών δεν έχει να πει κάτι; Η επιτροπή διαιτησίας; Η ΚΟΠ γιατί σιώπησε και δεν λέει τίποτα για το θέμα;

Πηγή: www.protathlima.com

– Το Νυστέρι