Η ομάδα μας αναμετράται το απόγευμα με την αελ, για τελευταία φορά φέτος.

Ο αγώνας αντιμετωπίζεται απ’ όλους σαν ο τελικός των τελικών αφού τα όρια έχουν στενέψει. Τέσσερις αγωνιστικές έχουν μείνει και αντικειμενικά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας.

Η επιστροφή στις νίκες είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ καθώς ο άμεσος διεκδικητής πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο στη Λάρνακα. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη και αν ευχόμαστε σε βαθμολογικές απώλειες των αντιπάλων.

Όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που είχαν στα τελευταία παιχνίδια και σ’ αυτό ενδεχομένως να βοηθήσουν και οι επιστροφές των Σακέτι και Ρομπέρζ. Ο δεύτερος ακόμη θεωρείται αμφίβολος κι αν δεν αγωνιστεί τότε θα κληθεί να τον αντικαταστήσει ο Σελίμοβιτς.

Από κει και πέρα ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να επιλέξει τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Γιούστε και τον Γάλλο, τον Ζοάο Πέδρο δεξιά και τον Βασιλείου αριστερά. Στη μεσαία γραμμή δίπλα από το “πίτμπουλ” θα βρίσκεται ο Μάρκοβιτς με τους Μπρου, Καραγιόλ και Σαρδινέρο μπροστά τους και στη κορυφή τον Ζελάγια.