Σας παραθέτουμε το αίσθημα στις τάξεις των οπαδών του ακοπελ.

Καλησπέρα αγαπητοί συν – ΑΠΟΕΛίστες

Αφορμή για το άρθρο που ακολουθεί είναι η νέα απομάκρυνση προπονητή. Πρώτα όμως ας διαχωρίσουμε λίγα πράγματα. Από τι αποτελείται ο ΑΠΟΕΛ μας; Από τον κόσμο, τους παίκτες και την διοίκηση. Ως εδώ καλά; Καλά. Πάμε τώρα να διαχωρίσουμε αυτά τα τρία με βάση και τα τελευταία γεγονότα.

Παίκτες

Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια έφερε από κακής μέχρι κάκιστης ποιότητας παίκτες, μέχρι και παίκτες τύπου Κάβε και Ρίσε. Οι παίκτες έχουν τεράστια ευθύνη για όσα συμβαίνουν. Αλλά! Γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά, ειδικά όταν μιλάμε για ευθύνες. Οι παίκτες δεν είναι προπονητές. Ακολουθούν και οι ίδιοι κάποιες οδηγίες. Προσωπικά αν εξαιρέσω 2,3 παίκτες από το φετινό ρόστερ, πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ αν είχε μια σωστή προπονητική ομάδα και κόσμο να στηρίξει τους παίκτες ή να τους αφυπνίσει (ανάλογα) τότε όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Όμως όπως συνηθίζουμε να λέμε παίκτες πάνε και έρχονται. Σημασία έχει οι παλιοί να μπορούν αυτούς που έρχονται να τους μεταδίδουν το dna του ΑΠΟΕΛ. Αυτό το κατάφερναν οι παλαιότεροι. Οι σημερινοί Αρχηγοί θεωρώ ότι με εξαίρεση τον Στάθη δεν μπορούν να πείσουν τους παίκτες να παίξουν για τον κόσμο μας.

Διοίκηση

Πάμε τώρα στην διοίκηση. Την πιο πονεμένη ιστορία. Μια διοίκηση που ήρθε να συνεχίσει το έργο Ερωτοκρίτου με όλες τις συγκυρίες και τις υποσχέσεις υπέρ της. Στην πορεία και δεν θα μπω σε βάθος κατάφερε να απογοητεύσει όλους μας, κατά τη ταπεινή άποψη μου. Οι χειρισμοί με τους προπονητές δεν αποτελούν πρωτοφανές γεγονός. Εδώ και χρόνια έδειξε σημάδια για τον τρόπο που θα λειτουργούσε ο Πρόδρομος και το ΔΣ του.

Οι προπονητές που ήρθαν έφυγαν για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι η επιμονή Πετρίδη να επεμβαίνει σε όλα. Οι προπονητές δεν είναι βλάκες. Ο Πρόδρομος δείχνει με τον τρόπο του ότι δεν μπορεί να πείσει ένα προπονητή τύπου Ιβάν να έρθει στον ΑΠΟΕΛ και αυτό φαίνεται από τις επιλογές του. Επί της ουσίας ο Πρόδρομος κατάφερε λοιπόν να μικράνει στα μάτια της αγοράς τον ΑΠΟΕΛ. Σκληρό; Όχι! Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον σεβασμό των προπονητών και των παικτών, αποτέλεσε ένα καλό διαβατήριο για ταλέντα όπως ο Πιέρος, αλλά δεν καταφέρνει να κερδίσει πλέον λόγω διοικητικών χειρισμών την προπονητική αγορά.

Τι πρέπει να γίνει

Δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του ο Πρόδρομος, αλλά ως ΑΠΟΕΛιστες οφείλουμε να απαιτήσουμε μαζί με τον Ντολ να φύγει και ο ίδιος. Προτού φύγει όμως οφείλει να δώσει δημόσια αναλυτική οικονομική κατάσταση, να μας πει πόσα δίνουμε μέχρι σήμερα σε Τραμε και να πει ξεκάθαρα αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αντέξει οικονομικά σε περίπτωση μη εισόδου σε ευρωπαικούς ομίλους τα επόμενα χρόνια. Ο Πρόδρομος μας έληξε. Καιρός όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Δεδομένου ότι η κάρτα οπαδού δεν φεύγει, οι οργανωμένοι είναι καιρός να αποφασίσουν με ποιού τη πλευρά είναι. Αν αγαπούν τον ΑΠΟΕΛ κάθε παιχνίδι να είναι έξω από τη νότια, να πιέσουν να φύγει ο Πρόδρομος και να αρχίσουν ξανά την ορθή κριτική.

Από τα πιο πάνω, το μόνο που εύχομαι είναι να σώσουμε ότι σώζεται και να καθαρίσει ο ΑΠΟΕΛ μας από Πρόδρομους και λοιπούς καλοπερασάκιδες.

Πηγή:www.emetoi.net

ΥΓ 1. Μπράβο ρε ΕΜΕΤΟΙ.ΝΕΤ που μας επιβεβαιώνετε αυτά που εμείς λέμε εδώ και χρόνια. Ευτυχώς που το  καταλάβετε και το λέτε και δημοσίως πως παίρνει η ομάδα σας τα πρωταθλήματα. Γιατί αν όλα ήταν τίμια και καθαρά σε όλα τα επίπεδα δεν θα απαιτούσατε να διώξετε τον πρόεδρο ο οποίος σας «κέρδισε» 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα!  

ΥΓ 2 Είσαστε ΜΑΓΚΕΣ που το παραδέχεστε δημόσια!