Σε χαμηλά επίπεδα κινείται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός τους φτάνει λίγο πιο κάτω από τα 600.

Ο τρόπος που ολοκληρώθηκε η περασμένη χρονιά, οι πολύ λίγες μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα αλλά και η κατάσταση με τον Ρομπέρζ έφεραν την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μας.

Αν βέβαια δούμε και τους γείτονες που μόλις πρόσφατα κατέκτησαν το κύπελλο μετά από 30 χρόνια και τα διαρκείας τους είναι λίγο πιο κάτω από τα 80… είναι μια παρηγοριά.

Ο μετρητής σας εμάρανεν

Επίσης, η άλλη ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα μας στην Ευρώπη και ξεκινά από τον ίδιο γύρο με εμάς δεν έχει προχωρήσει σε ΚΑΜΙΑ μεταγραφή μέχρι σήμερα.

Το ακοπελ ανακοίνωσε τον Λαφράνς που απόκτησε από τον Γενάρη, τον αδελφό του Σιέλη, τον Χιλάριους και τον αδελφό του Μάτιτς… Άσε που στηρίζονται μόνο με δανεικούς ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν αριστερό, ούτε δεξί μπακ μέχρι στιγμής.

Η κότα έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές αφού είναι μία νέα ομάδα και θα χρειαστεί πολλές προσθήκες για να στρώσει και να διεκδικήσει κάτι.

Τέλος, η χομόνοια, βρίσκεται επίσης σε στάδιο αναδιοργάνωσης. Πήρε μόνο το δεξί μπακ της Δόξας και ακόμη ψάχνει στόχους.

Δεν τα λέμε για να δικαιολογήσουμε καταστάσεις, αλλά για να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με τους αντιπάλους μας.

Πάντως αν καταφέρουμε και ξεπεράσουμε τα 1000 εισιτήρια διαρκείας, θα πετύχουμε τον στόχο μας για φέτος.