Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θες, προσπαθείς να δεις το μέλλον. Να δεις τι μπορείς να φτιάξεις για να μην βιώσεις και πάλι τις ίδιες αποτυχίες και λάθη.

Αυτό κάναμε κι εμείς λίγο μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν και με την απογοήτευση στα ύψη, προσπαθούσαμε να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στη νέα χρονιά, στο τι πρέπει να προσέξουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Στις 6/5 (δυο μέρες μετά την σβηστή τριάρα στο ΓΣΠ) γράφαμε για τα θέλω μας τη νέα χρονιά.

Αντιγράφω από το άρθρο εκείνης της ημέρας:

ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ! 

ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜ! 

ΘΕΛΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ Β’. 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.

Δύο μέρες μετά τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της νέας χρονιάς και χωρίς να ολοκληρωθεί ακόμη η μεταγραφική περίοδος, βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη προοπτική για να μπουν όλα τα ticks δίπλα από κάθε αίτημα.

Παρόλο που προχθές αγωνίστηκε ο Βασιλείου, ο Μπεσάτ δείχνει ότι είναι ένα ισορροπημένο μπακ που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Στα εξτρέμ οι Πίττας, Αγκίρε, Γιαννιώτας και Γκακπέ είναι εξαιρετική τετράδα και πλαισιώνονται από τους Σαρντινέρο, Παπουλή και Φακούντο αν χρειαστεί.

Έγιναν τρεις μεταγραφές για τον Κατάλογο Β’ και μέχρι στιγμής είδαμε μόνο τον Σάλαϊ για τον οποίον δαπανήθηκαν και αρκετά χρήματα. Έχουν αποκτηθεί ακόμη οι Μ’Πιμπά που γράφτηκε στη ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Σάμροκ και ο Βολοτίνεν.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια είδαμε 19 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται κι ακόμη δεν είδαμε Ρότζερ, Ενσούε, Ψύχα και Σπόλιαριτς.

Η χρονιά τώρα ξεκίνησε και τα προμηνύματα είναι θετικά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και να καταφέρουμε επιτέλους να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Λεμεσό.