Η σύντομη απάντηση είναι απολύτως τίποτα καθώς η συμπολίτιδα δεν είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο αλλά να διακωμωδήσει το άθλημα.

Είναι κάτι που ενδόμυχα όλοι το γνωρίζαμε. Ο μόνος τρόπος να μην βλέπαμε αυτό το θέαμα ήταν να επιτευχθεί ένα γρήγορο γκολ από την ομάδα μας.

Συνολικά από τους ποδοσφαιριστές μας έλειπε αυτό το νεύρο κι αυτή η θέληση για τη νίκη. Το πιθανότερο είναι πως μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές τους.

Ο Βάλε όσο χρειάστηκε, σχεδόν καθόλου, δήλωσε παρών.

Γενικά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν είχε πολύ δουλειά καθώς οι αντίπαλοι δεν πίεσαν σχεδόν καθόλου, ωστόσο μια μικρή αναφορά για τον Ουεντραόγκο θα την κάνουμε επειδή κερδίζει πόντους με τις εμφανίσεις του.

Ο Πέδρο φαίνεται ξεζουμισμένος. Φαίνεται ότι το σώμα του δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτά που το πνεύμα του θέλει.

Ο Στυλιανού αποχώρησε και πάλι τραυματίας και όσο αγωνίστηκε δεν βοήθησε. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τον Βασιλείου, φάνηκε ότι το μυαλό του ήταν θολωμένο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Μάρκοβιτς πάλεψε στον χώρο της μεσαίας γραμμής, προσπάθησε να σκοράρει, κάνοντας κάποια σουτ που στο τέλος της ημέρας μόνο αυτός ήταν η απειλή για την αντίπαλη εστία αφού δεν έγινε άλλη προσπάθεια στον στόχο.

Ο Μπρου αδιάφορος, αργός, άνοστος κι άλλα τόσα επίθετα με το “α” το στερητικό μπροστά. Τα ίδια ισχύουν και για τον Καραγιόλ.

Ο Σαρντινέρο, προσπάθησε κι αυτός αλλά το παιχνίδι του είναι τόσο μονοδιάστατο που δεν μπορεί να βοηθήσει ως βασικός.

Φαουπάλα και Ζελάγια πάλεψαν στην αντίπαλη άμυνα ωστόσο η μπάλα δεν προωθούνταν ορθόδοξα σ΄αυτούς με αποτέλεσμα να παραμείνουν ακίνδυνοι καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σκέμπρι και Ψύχας δεν μπόρεσαν να δώσουν αυτά που χρειαζόταν η ομάδα για να πετύχει κάποιο γκολ.

Γενικά η ομάδα μας βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι. Όπως σημειώσαμε και ψες θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ για τη νέα χρονιά.