Το μεγάλο ντέρμπι του ΓΣΠ πλησιάζει ανάμεσα στο ακοπελ και την ομάδα μας στο οποίο είτε θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής, είτε θα έχουμε ένα χιτσκοκικό φινάλε.

Ολόκληρη η φίλαθλη Κύπρος αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας πιστεύει ότι ο ακοπελ θα είναι ο νικητής στο προσεχές ντέρμπι της πρωτεύουσας.

Όλοι σχεδόν θεωρούν ότι ο Απόλλωνας δεν έχει καμία πιθανότητα να περάσει νικηφόρα από το ΓΣΠ, και έτσι γι αυτούς ολοκληρώθηκε από την Πρωτομαγιά ο φετινός μαραθώνιος.

Φυσικά υπάρχει και η μικρή πίστη μερίδα οπαδών αυτής της ομάδας η οποία μαζί με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία πιστεύουν ότι ο στόχος της νίκης μέσα στη Λευκωσία δεν αποτελεί όνειρο απατηλό.

Οι επιστροφές των Περέιρα, Σακετι και Ρομπέρζ μαζί κι αυτή του Παπουλή δίνουν επιπλέον επιλογές στον Σωφρόνη και τους συνεργάτες του.

Όλοι πιστεύουν στους εαυτούς τους, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζουν ότι στο σημείο που βρισκόμαστε και με τα υπάρχοντα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, πιο πολλά έχουμε να κερδίσουμε αντί να χάσουμε.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι έχουν να χάσουν περισσότερα αν στραβώσει το πράγμα.

Ο φετινός Απόλλωνας χρωστά κάτι σε μας που τον πιστεύουμε διαχρονικά.

Ήρθε η ώρα μιας μεστής εμφάνισης η οποία ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα στείλει το μήνυμα ότι ο Απόλλωνας είναι εδώ!