Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τα αγωνιστικά νέα αλλά κυρίως για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για τον Γιάννη Γιαννιώτα, την οποίο διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάνοντας αναφορά για «τεχνητά δημοσιεύματα», μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επόμενη μέρα μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Η Δευτέρα μας βρίσκει προσηλωμένους στον αγώνα με την Πάφο. Πρέπει οπωσδήποτε να δώσουμε συνέχεια στην πολύ μεγάλη δυναμική που έχει αναπτύξει η ομάδα. Έχουμε αρκετές απουσίες, όμως έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση».

Για την ψυχολογία που είναι πια σε ψηλά επίπεδα: «Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας τα αποτελέσματα Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Η ομάδα δεν είχε πάρει τίποτα από αυτά που έδωσε εκείνο το διάστημα. Ό,τι κάναμε ήταν λάθος. Έκανε διάφορες ενέργειες ο πρόεδρος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να επανέλθει η ομάδα. Γνωρίζαμε τις πραγματικές δυνατότητες και βλέπετε ότι όσοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι δίνουν απαντήσεις. Έστω και με πολλές απουσίες η ομάδα διατηρείται ψηλά».

Για τη συνέχεια: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό είχαμε πει και μετά την ήττα από τον Εθνικό και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Σεβόμαστε απεριοόριστα την Πάφο. Θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε μεταγραφικά».

Για τη στήριξη που είχε η ομάδα από τον κόσμο με την Ανόρθωση: «Σαφέστατα είμαστε ευχαριστημένοι. Δώσαμε χαρά σε αυτούς που ήρθαν, στους οργανωμένους που ήταν στους συνδέσμους και προχωράμε».

Για τα αγωνιστικά: «Θα περιμένουμε Τετάρτη-Πέμπτη που θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Σίγουρα είναι εκτός Ρομπέρζ και Γιούστε, πιθανόν και ο Περέιρα. Θα δούμε για Γκακπέ και Χάμπο».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση. Καλύτερα να μη βάζουμε τον κόσμο σε αυτή τη διαδικασία. Όταν έρθει η ώρα, ό,τι ζητήσει ο Σωφρόνης θα το κάνει πράξη η διοίκηση. Γνωρίζουμε τι χρειάζεται η ομάδα. Ψάχνουμε εννιάρι. Ακούμε φημολογίες και τεχνητά δημοσιεύματα, όπως αυτό με τον Γιαννιώτα. Έχει παραγίνει και δεν πρόκειται παρά για ένα αστείο. Είδατε πώς πανηγυρίζει τα τέρματα όταν είναι στον πάγκο. Δεν γίνεται κάθε φορά που δεν παίζει κάποιος να γεννιούνται σενάρια. Να το κόψουμε εδώ».