Κοπέλια τζιαι κοπέλες σιερετίζουμε,

Έχουμε πει, έχουμε διαβάσει και έχουμε ακούσει αρκετά σχετικά με το θέμα των πολλών και σοβαρών τραυματισμών που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η ομάδα μας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο την οποία θα αποχαιρετήσουμε σε λίγες βδομάδες.

Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο εμπίπτει και ο παράγοντας ατυχία, ωστόσο κανείς από την ομάδα μας ανεξάρτητου θέσης και ευθυνών, δεν θα πρέπει να τα επιρρίπτει όλους αυτούς τους τραυματισμούς σε αυτή την παράμετρο.

Αυτό που δεν θέλουμε από κανένα παράγοντα της ομάδα μας να μας πει, αλλά από μόνοι μας το έχουμε αντιληφθεί, είναι ότι δύο τουλάχιστον από τις καλοκαιρινές μεταγραφές έχουν σοβαρό πρόβλημα.

Είτε αυτό είναι στον οργανισμό τους, είτε γενικά δεν τους διαχειρίστηκαν σωστά στο Κολόσσι.

Μπρου και Καραγιόλ δεν βοήθησαν ουσιαστικά την ομάδα κι αυτό φάνηκε με τον πιο πειστικό τρόπο στην τρέχουσα περίοδο.

Αυτό είναι κεφάλαιο το οποίο ουσιαστικά θα αγγίξουμε βαθιά τις επόμενες βδομάδες.

Όμως είναι καλό όσο υπάρχει χρόνος ενόψει και της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, να ψάξουμε να δούμε τι έφταιξε έτσι ώστε η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο να απαλλαχθεί από τον βραχνά των τραυματισμών.

Θα πρέπει ο Κονναφής ο οποίος ηγείται πλέον στο Κολόσσι να ψάξει για ποδοσφαιριστές με καθαρό ιατρικό ιστορικό.

Δεν πρέπει να ρισκάρουμε σε καμία απολύτως περίπτωση οποιαδήποτε μεταγραφή.

Ακόμη και το ιατρικό επιτελείο κατά την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων θα πρέπει να ιδιαίτερα σχολαστικό για να μηδενίσει κάθε πιθανότητα προβληματικής επιλογής.

Θα ήταν εγκληματικό εκ μέρους όλων στην ομάδα να μην ψάξουν διεξοδικά το όλο ζήτημα.

Όπως και να ‘χει όλοι ελπίζουμε πως τα “προβληματικά” άλογα θα είναι ετοιμοπόλεμα κυρίως στην επαναληπτική συνάντηση κυπέλλου με την αελ.

Εκεί όπου θα χτυπήσουμε ρέστα για φέτος.

Μαέστρο ένα Βασίλη Καρρά παρακαλώ!

Αμέσως Κάγκουρα μου.