Η ιστοσελίδα sport24.gr κάνει αναφορά σε διάφορους παίκτες του Ολυμπιακού που θα κυνηγήσουν νέο συμβόλαιο. Μέσα σε αυτούς και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Το σχετικό απόσπασμα:

Το απότομο διάλειμμα λόγω κορονοϊού και η επιστροφή με τα νέα δεδομένα ουσιαστικά δίνει μια ακόμη “ζωή” ακόμη και σε παίκτες που ουσιαστικά ήταν ξεγραμμένοι, όπως ο Τούρκος Εμρέ Μορ. Ήρθε ως αντί-Ποντένσε τον Γενάρη, δεν ανταποκρίθηκε άμεσα, δεν άρπαξε την ευκαιρία της γρήγορης προσαρμογής κι αν η χρονιά τσουλούσε χωρίς το stop της πανδημίας θα ετοίμαζε ήδη βαλίτσες για επιστροφή στη Θέλτα. Τώρα έχει μπροστά του άλλα 12 παιχνίδια (μίνιμουμ) για να αποδείξει ότι είναι απαραίτητος, να πείσει τον προπονητή ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ και να “αναγκάσει” τη διοίκηση να καλοσκεφτεί ένα πιθανό deal αγοράς ή επέκτασης του δανεισμού.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Έναν παίκτη που για την ομάδα και το σύλλογο σημαίνει πολλά, αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο λόγω του σοβαρού τραυματισμού στον χιαστό και της επέμβασης έχασε ουσιαστικά πάνω από έναν χρόνο (από τον Φλεβάρη του 2019). Στα 33 του χρόνια δεν κατάφερε να πιάσει τις συμμετοχές που θα ανανέωναν αυτόματα το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο, αλλά πλέον έχει τη δυνατότητα να “ζητήσει” την ανανέωση μέσα από το γήπεδο, ως ένας από τους 9 που θα βρίσκονται -συνήθως- στον πάγκο αναμένοντας το “έλα και μπες” του κόουτς.

ΥΓ Κάποιοι έλεγαν πως είναι κλειστός στον Απόλλωνα!

Τώρα τι έγινε με τον Λάζο να μένει μάλλον Πειραιά και την ομάδα μας να έχει συμπληρωμένες τις θέσεις των ξένων.

Άιντε καλημέρα σε όλους θηρία μου!