Την ευκαιρία να δουν την ομάδα μετά από καιρό είχαν το Σάββατο οι Απόλλωνίστες που ταξίδεψαν στις Πλάτρες για να παρακολουθήσουν την ανοικτή προπόνηση.

Ανάμεσα στα 200-300 άτομα που βρέθηκαν στις Πλάτρες, ήμασταν κι εμείς.

Πέρα από τους παλιούς για τους οποίους όλοι μας έχουμε άποψη, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε περισσότερο στα νέα αποκτήματα.

Γενικά είδαμε μια ομάδα ευέλικτη που μπορεί να αγωνιστεί με πολλούς σχηματισμούς ενώ διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν πολλές θέσεις.

Τώρα, σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές ατομικά, έχουμε δει αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ο πρώτος που ξεχώρισε είναι ο Ντιγκινί. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν πολύ δραστήριος και κινητικός και έδειξε σημάδια μεγάλου παίκτη. Αγωνίστηκε στην κορυφή αλλά και στο αριστερό άκρο της επίθεσης δείχνοντας πόσο σημαντικός και καταλυτικός θα είναι για την ομάδα μας την επόμενη σεζόν.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και ο Μαλεκκίδης. Ο Κύπριος πολυθεσίτης αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ ελευθερώνοντας τον Αγκίρε ο οποίος αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ. Το δυνατό του σώμα και το πάθος του προκάλεσαν τον θαυμασμό από την εξέδρα.

Ο άλλος Κύπριος που εντάχθηκε στην ομάδα μας τον προηγούμενο μήνα, Ανδρέας Φιλιώτης, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ανέβαινε συνεχώς από τα δεξιά προσπαθώντας να δημιουργήσει και να βοηθήσει επιθετικά ενώ πολύ καλός ήταν και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Τέλος, ο Νταμπό, αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και έδειξε ότι διαθέτει ταχύτητα, την όσφρηση του γκολ και την κίνηση στον κενό χώρο. Εκτός από επιθετικός κορυφής, αγωνίστηκε για λίγο και στα άκρα δείχνοντας την προσαρμοστικότητα του στις θέσεις.

Περιμένουμε βεβαίως τα φιλικά παιχνίδια, όπου εκεί θα δούμε πολύ περισσότερα για τους νέους, αλλά και γενικότερα για την ομάδα αρχής γενομένης από το Σάββατο όταν θα αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση.