Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με την Ανόρθωση: «Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα, δείγμα ότι όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα, είδαν αρκετά πράγματα οι προπονητές για να βελτιώσουν, έχουμε ακόμη 6 φιλικά για να είμαστε έτοιμοι στις υποχρεώσεις μας».

Για την προετοιμασία: «Δεν έχει ολοκληρωθεί το κυρίως στάδιο, υπάρχουν ακόμη 2 εβδομάδες με προπονήσεις για την φυσική κατάσταση, καλύπτουμε το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών, έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όπως πρέπει, θα υπάρχει κόπωση στα φιλικά, αρχές Αυγούστου αρχίζει το μοντάρισμα».

Για κόσμο με την ΑΕΛ: «Θα δούμε με το τέλος της εβδομάδας, είναι δύσκολα τα δεδομένα, θα υπάρχει συννενόηση με την ΑΕΛ».

Για τις επιστροφές: «Επιστρέφει ο Μάρκοβιτς εντός της εβδομάδας, ο Χάμπος ανεβάζει στροφές».

Για τον Νσούε: «Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, επιλέγει ο προπονητής αυτούς που θέλει, δεν υπάρχει θέμα».

Για τον Γκακπέ: «Έχει λυθεί η συνεργασία μαζί του».

Για τα μεταγραφικά: «Υπάρχει ζημιά μετά το 2017-18, υπάρχει προπονητής που επιλέγει τους παίκτες με βάση την ετοιμότητα. Δεν υπάρχει θέμα Λάρσον, πάμε σε επόμενες επιλογές. Η απάντηση του δεν εμπίπτει στα χρονοδιαγράμματα».

Για τον Σελίμοβιτς και ΟΦΗ: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, κάθε ποδοσφαιριστής έχει την τιμή του».

Για την απόκτηση μεσοεπιθετικού: «Δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί το παζάρι, γνωρίζουμε τι θέλει ο προπονητής, καθρέφτης είναι το γήπεδο, ότι ζητήσει, ο πρόεδρος θα το φέρει στην ομάδα».

Για τα διαρκείας: «Είναι αρκετά καλή κίνηση με βάση τα δεδομένα, ξεπεράσαμε τα 700».