Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα νέα που αφορούν την λεμεσιανή ομάδα.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Για το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια: «Υπάρχει ηρεμία, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει κίνητρο, γόητρο, απέναντι στην πρώτη του πρωταθλήματος. Θα την φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, θα το πάρει αυτός που θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα βρει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι καλαθόσφαιρα, άρα θα πρέπει ως γηπεδούχος ομάδα να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, επιθετικά και αμυντικά».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Υπάρχει τελευταία προπόνηση σήμερα υπό την παρουσία του προέδρου, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση όσον αφορά τους τραυματίες, επιστρέφουν Μάρκοβιτς, Ζελάγια, Γκακπέ. Υπάρχει τρομερή αυτοπεποίθηση και μεγάλη ηρεμία, πάμε χωρίς άγχος και πίεση».

Για την προπώληση: «Λόγω εορτών δεν ήταν μεγάλη, όμως αναμένουμε πολλή κόσμο αύριο, θα έχουμε μετά από καιρό αρκετό κόσμο στο πλευρό μας».

Για την επιλογή του Λουκά Σωτηρίου: «Είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους διαιτητές. Σε ένα ντέρμπι παίζουν οι καλύτεροι, ευελπιστούμε όλα να κριθούν στον αγωνιστικό χώρο βάση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών».

Για μεταγραφικά νέα: «Έχουμε συγκεκριμένους στόχους στους οποίους έγιναν προτάσεις και αναμένουμε απαντήσεις, εάν προκύψει κάτι θα ενημερώσουμε. Ο Απόλλωνας δεν λειτουργεί βάση συναισθημάτων, αλλά λογικής (για Πέδρο). Διαχρονικά δεν έχει αδικήσει σχεδόν κανένα ποδοσφαιριστή που τίμησε την φανέλα της ομάδας».