Διάσκεψη τύπου παρέθεσε στις 11:15 ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή στο Κολόσσι όπου μίλησε για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας αλλά και για όλα όσα αφορούν τους κυανόλευκους.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση, όπως είδαμε και χθες το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες για βαθμολογικό κέρδος. Να μπούμε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν επιστροφές και θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Ο Έκτορ είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο και είναι σε καλό δρόμο για να επιστρέψει κι αυτός. Προέκυψε και αυτό με τον Μάρκοβιτς».

Για Γιούστε αν ήταν το πιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού: «Ήταν ένα από τα σοβαρά θέματα αλλά πιστεύω μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα βρίσκονται όλοι στη διάθεση μου».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα όμως με τα δεδομένα που υπάρχουν θα πάμε σε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Καταφέραμε να φέρουμε δύο ποδοσφαιριστές να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα και όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ. Με αυτά που έδειξε το ρόστερ μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε δυσκολία που θα βρεθεί στο γήπεδο».

Για τις μεταγραφές και αν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Μάρκοβιτς: «Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι εκεί. Υπάρχουν τρεις κενές θέσεις. Αν καταλήξουμε με τον Ντένιτς και ενισχύσει το ρόστερ σίγουρα οι θέσεις κλείνουν. Αν προχωρήσουμε και για 4η κίνηση από τον κατάλογο Α΄σίγουρα θα αποχωρήσει κάποιος. Είδαμε με το θέμα του Σάσα ότι παρόλο που είχαμε ανησυχίες ότι θα ήτνα πολύ σοβαρό, τις τελευταίες μέρες ότι είναι πολύ καλύτερα από ότι φοβόμασταν. Αν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μας ικανοποιήσει από τον κατάλογο Β’ τότε ναι».

Για το αν χρειάζεται τρίτο επιθετικό ο Απόλλωνας: «Όπως είναι τα δεδομένα δεν ξέρεις τι θα προκύψουν τις επόμενες μέρες. Πολλές φορές κάποιοι έπαιξαν και δεν ήταν η φυσική τους θέση και ανταποκρίθηκαν. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να είναι δυνατή σε όλες τις θέσεις».

Για Μπένσοπ: «Έχει κάποιες μέρες ξεκούρασης. Βρίσκεται σε καλό δρόμο. Κάνει κανονικά προπόνηση με την ομάδα και αν όλα είναι ΟΚ με την κάρτα του σίγουρα θα βρίσκεται στην αποστολή για Εθνικό».