Για την φυγή του Χρίστου Γουίλερ ρωτήθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου.

Ο Γουήλερ ήταν μαζί μου τρία χρόνια στις ακαδημίες. Ήμουν ο πρώτος που είπε να έρθει στην πρώτη ομάδα. Ήθελε να είναι βασικός. Τη χρονιά που έφυγε ο Γουήλερ αριστερά έπαιξε ο Ζάντερ. Μην ξεχνάτε τι έκανε η ομάδα εκείνη τη χρονιά. Κανένας δεν ασχολήθηκε γιατί έφυγε ο Γουήλερ. Είναι όλα θέμα αποτελεσμάτων. Όλοι είναι εκεί για να διεκδικήσουν θέση, είτε είναι Ισπανός, Άγγλος ή Κύπριος. Ήθελε ο ίδιος να φύγει ελεύθερος. Όσους ποδοσφαιριστές βγάλαμε, δεν πέσαμε έξω. Όλοι παίζουν ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να βάλω όρο και να εγγυηθώ ότι θα παίζει κάποιος παίκτης.

Μπορεί ο αριστερός μπακ να βγάζει μάτια τώρα, ωστόσο η απόφαση που πάρθηκε τότε ήταν η ορθότερη. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να υποχρεώνει τον προπονητή του να τον χρησιμοποιεί ως βασικό.

Άλλωστε η παρουσία του Ζάντερ ήταν κάτι περισσότερο από συγκλονιστική εκείνη τη σεζόν.

Κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να παίχτηκε και με τους άλλους δύο που αναφέρθηκαν στη διάσκεψη, Καρώ και Σπόλιαριτς αφού ο εκπρόσωπος τύπου δήλωσε ότι ο Πίττας δεν έθεσε κανένα όρο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και ότι θέλει να παλέψει για την θέση του στην εντεκάδα.