Τους τελευταίους μήνες με κυρίευσε ένα συναίσθημα το οποίο θα ήθελα να το εξωτερικεύσω και να το μοιραστώ μαζί με τους διαδικτυακούς μου φίλους τους οποίους γνώρισα μέσα από το BlueSk1n και με τους οποίους μας ενώνει η αγάπη μας για τον Απόλλωνα.

Αισθάνομαι ότι ενώ εδώ και επτά χρόνια τα πάντα λειτουργούν σχεδόν άψογα και πλήρως επαγγελτικά στην ομάδα μας, και έχοντας πανηγυρίσει αρκετές επιτυχίες εντούτοις νιώθω κάτι το πολύ τραγικό ότι συμβαίνει στις τάξεις της οικογένειας του Απόλλωνα και το οποίο θα πρέπει άμεσα όλους να μας προβληματίσει.

Αυτό το συναίσθημα είμαι σίγουρος ότι το αισθάνεστε πάρα πολλοί από εσάς.

Νιώθω ότι δεν αποτελούμε όλοι μια γροθιά. Δεν είμαστε οικογένεια. Δεν ζούμε όλοι για τον Απόλλωνα μας. Δεν υπάρχει πλέον εκείνη η συσπείρωση η οποία δυνάμωνε την ομάδα μας.

Δεν αγαπάμε και δεν σεβόμαστε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και ούτε αυτοί αγαπούν και σέβονται εμάς.

Είναι λες και έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας και από συνήθεια και μόνο αλλά και από υποχρέωση υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε κόσμο και ομάδα.

Δεν αποτελούν δικαιολογία οι απώλειες 2 -3 πρωταθλημάτων, καθώς οι στιγμές χαράς τα 7 τελευταία χρόνια είναι πολύ περισσότερες από τις απογοητεύσεις.

Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως στο διάολο έχουμε καταντήσει έτσι, όμως αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση ΜΟΝΟΣ χαμένος θα είναι ο Απόλλωνας ΜΑΣ.

Ο Απόλλωνας θα έπρεπε να ήταν ΕΝΑΣ και ΕΝΙΑΙΟΣ, χωρίς ίντριγκες και αντιδικίες.

Και για να εξηγούμε φίλοι μου δεν εννοώ την κριτική η οποία είναι απολύτως φυσιολογική σ΄ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι το δικό μας.

Θα πρέπει η διοίκηση και κυρίως ο Πρόεδρος κ. Νίκος Κίρζης να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα, ως προς την αποκατάσταση αυτής της 65χρονης σχέσης η οποία βίωσε πικρές και χαρές, διχόνοια και ομόνοια ωστόσο πάντα έβγαινε νικήτρια ελέω της παθολογικής και αγνής αγάπης όλων για τον Απόλλωνα.

Πρόεδρε…ΕΣΥ πρέπει να βρεις εκείνες τις λύσεις οι οποίες θα μονιάσουν τον κόσμο με την ομάδα.

Να γίνουμε ΕΝΑ και τότε ναι θα έχεις όλες τις δυνάμεις και τα εχέγγυα για να πολεμήσουμε εχθρούς και αντίπαλους και να στρογγυλοκαθίσουμε στην κορυφή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

ΕΣΥ έχεις την υποχρέωση, να μονιάσεις όλους του Απολλωνίστες, οργανωμένους, ανοργάνωτους, πλούσιους, φτωχούς, ανέργους, ελεύθερους, παντρεμένους, άντρες, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους.

Εσύ ΜΟΝΟ μπορείς να αναφλέξεις το ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ που ακούει στο όνομα ΑΠΟΛΛΩΝ και τότε το σκηνικό θα είναι όντως φοβητσιάρικο για όλους.

Όλοι μαζί ενωμένοι για την αρρώστια μας την καθημερινή.

Νίκο Κίρζη κάνε ΕΣΥ την αρχή.

– Ο Σκωτσέζος 🏴