Δέκα μέρες πριν το ταξίδι για την Αυστρία και το ρόστερ ακόμη θεωρείται λειψό.

Η ομάδα χρειάζεται ακόμη δύο τερματοφύλακες, ένα στόπερ (αν δεν παραμείνει ο Ρομπέρζ), ένα αναπληρωματικό του Πέδρο, ένα κεντρικό μέσο (Τζουμ), ένα δεξί εξτρέμ και ένα επιθετικό.

Οι τρεις τελευταίοι θα είναι για τον κατάλογο Α’. Εκτός αυτών ο Σωφρόνης Αυγουστή επιθυμεί τουλάχιστον ακόμη ένα επιθετικό και ένα εξτρέμ για τον κατάλογο Β’. Επίσης, σε αυτό τον κατάλογο θα εγγραφούν οι δύο τερματοφύλακες και το δεξί μπακ.

Από αυτές τις ανάγκες, η πιο μεγάλη αφορά τον επιθετικό, αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος πλην του Ζελάγια και τον δεξί εξτρέμ όπου αγωνίζεται ο Σαρντινέρο.

Ωστόσο, οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν τον τερματοφύλακα, τον μέσο και τον εξτρέμ ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδεχομένως θα ταξιδέψουν στην Αυστρία θα είναι οι 12 κοινοτικοί (Μολ, Αγκίρε, Μπεσάτ, Ρομπέρζ, Γιούστε, Πέδρο, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Περέιρα, Παπουλής, Σαρντινέρο, Ζελάγια) μαζί με τους Χάμπο, Στυλιανού, Βασιλείου, Πίττα, Καρώ, Σπόλιαριτς, Ουεντραόγκο και Σελίμοβιτς. Αν συμπεριλάβουμε τους νεαρούς κι άπειρους Ψύχα, Σπόλιαριτς και Παπαμιχαήλ τότε μετά βίας συμπληρώνεται 23αδα.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 20 ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ κι αν υπολογίσουμε ακόμη 2 μεταγραφές εντός της εβδομάδας τότε ίσα που φτάνουμε την 25αδα.

Πάντως ο αριθμός αυτός, έναντι των 25 περίπου που υπολογίζεται το ρόστερ της νέας χρονιάς, ακουμπά στο 80%. Οριακά πιο κάτω από το ποσοστό που ήθελε ο Σωφρόνης στην προετοιμασία.

Υπάρχουν ακόμη 10 ημέρες όμως για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.