Η συγκλονιστική απόδοση της ομάδας στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό έστειλε το μήνυμα ότι ο Απόλλωνας του Αυγουστή είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Η ομάδα μας με τρομακτικές απουσίες και με ενδεκάδα ανάγκης ταξίδεψε στη Λευκωσία για να πάρει τη νίκη και το έπραξε με τον πιο πιεστικό τρόπο.

Μηδενός εξαιρουμένου όλοι οι ποδοσφαιριστές έφτασαν σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, προσθέτοντας τρεις ακόμη βαθμούς στην συγκομιδή μας!

Βασιλείου, Πίττας και Αντωνιάδης ήταν απλά συγκλονιστικοί!

Ο αρχηγός ήταν σαν το παλιό καλό κρασί. Ο Γιώργαρος ήταν αλάνθαστος και με το πάθος του έστειλε το μήνυμα ότι έστω και στα 34 παραμένει μια σταθερή αξία και σημαία για τον Απόλλωνα.

Ο Πίττας σε μια καινούργια θέση ήταν απλά απολαυστικός. Σωστός τακτικά βοήθησε σε κάθε φάση την ομάδα μας με τα τρεξίματα του και την αφοσίωση του στο πλάνο του προπονητή.

Τελευταίο άφησα τον «Σούπερ Μάριο» ο οποίος έκανε εντυπωσιακό παιχνίδι. Ηγήθηκε στην άμυνα και ανέκοψε κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Η ποιότητα και η εμπειρία του Kύπριου αμυντικού έκανε την διαφορά και έστειλε το μήνυμα ότι δεν ήρθε στον Απόλλωνα για διακοπές, αλλά για να  διαπρέψει και να γράψει ιστορία.

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής όλοι οι φίλοι της ομάδας έχουν σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή, με την ευχή να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια.