Ο αριθμός ο οποίος αναγράφεται στον τίτλο είναι ο αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στο 33% της χωρητικότητας της δυτικής εξέδρας, και ο οποίος προκύπτει μέσα από τις πρώτες σκέψεις της Κ.Ο.Π αναφορικά με το δικαίωμα προσέλευσής του φίλαθλου κοινού στους αγώνες της νέας αγωνιστικής περιόδου.Αυτό τον αριθμό θα κληθεί να καλύψει με εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονικά η διοίκηση του Απόλλωνα.

Αριθμός εφικτός αν συνυπολογίσει κάνεις την χαμηλή τιμή η οποία ορίστηκε (100 ευρώ για ανανεώσεις/140 ευρώ για νέους κατόχους) από τους ανθρώπους της ομάδας στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Λογιστικά το κάθε παιχνίδι γι αυτούς οι οποίοι θα ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας του θα κοστίζει 1 ευρώ, ενώ για νέους κάτοχους εισιτήριων διαρκείας 2 ευρώ!

Άρα γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι με τα δεδομένα αυτά και με ενδεχόμενες ποιοτικές μεταγραφές, είναι δεδομένο ότι τα 2.222 εισιτήρια διαρκείας θα βρουν κάτοχο πριν από την έναρξη της περιόδου.

Στο θετικό αυτό σενάριο για την ομάδα δεν θα υπάρχει προπώληση εισιτήριων καθ’ όλη την διαρκείας της νέας περιόδου για το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό.