Καυστική ανακοίνωση από τον ΠΑΝΣΥΦΙ για τα ψεσινά γεγονότα αλλά και την κάλυψη που είχε από τα αθλητικά και όχι μόνο σάιτ το περιστατικό στον Ύψωνα.

Αναλυτικά:

Για άλλη μια φορά θέλουμε να καθησυχάσουμε όλα τα αδέρφια μας όπου κι αν αυτά βρίσκονται. Το ψεσινό περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τον Σύνδεσμο μας στον Ύψωνα «Δυτικά Προάστια»!

Έχουμε δεχτεί αμέτρητα τηλεφωνήματα τις τελευταίες ώρες από φίλους που ανησυχούν..
Αυτά φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για την άθλια σας δημοσιογραφία.
Μια ολόκληρη πόλη έχει αναστατωθεί λόγο της δικιάς σας ανικανότητας ρε ηλίθιοι.

Το περιστατικό έγινε στην απέναντι πλευρά του δρόμου σε μεγάλη απόσταση από το οίκημα μας και το θύμα δεν είναι καν υποστηρικτής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες στοχευμένης παραπληροφόρησης από δειλούς. Μπορεί το όνομα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΘΥΡΑ ΕΝΑ να «πουλάει κλικς» αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το διασύρει, να το εκθέτει και να το χρησιμοποιεί προς δικό του όφελος χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες!

Αν ήσασταν δημοσιογράφοι με κύρος και αξιοπρέπεια θα είχατε τουλάχιστον το θάρρος να υπογράφετε τις αναρτήσεις σας. Αυτό το κρυφτούλι που παίζεται αναρτώντας ανώνυμα, ψευδείς, ΕΚΤΑΚΤΕΣ ειδήσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα μόνο υποψίες δημιουργεί. Για τους περισσότερους είναι ξεκάθαρο ότι όλα γίνονται εσκεμμένα με σκοπό να πληγεί και να διασυρθεί το όνομα και η υπόψη μας ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ.

Εσείς πάλι που βάλατε και το όνομα σας στα «αποκαλυπτικά» σας άρθρα, είστε ακόμη χειρότεροι και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραδώσετε τις πέννες σας και να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό. Χωρίς το παραμικρό ρεπορτάζ, χωρίς την παραμικρή έρευνα αναπαράγετε ψέματα που απλά διαβάσατε από κάπου αλλου. Παραπληροφορείτε και ουσιαστικά κοροϊδεύετε τον κόσμο πουλώντας του φούμαρα πλουτίζοντας εις βάρος του!

Έχουμε αποθηκεύσει όλα τα σχετικά άρθρα που κυκλοφόρησαν από διάφορες ιστοσελίδες και σε συνεννόηση με τους νομικούς μας έχουμε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες οι οποίες θα προστατεύσουν το όνομα και την υπόληψη μας.

Ψεύτες, αλήτες, δημοσιοκάφροι με τέτοια θέματα δεν παίζει κανείς. Δεν τελειώσαμε, τώρα ξεκινάμε!

Καλούμε όλα τα αδέρφια μας απόψε στους Συνδέσμους μας. Ειδικά σήμερα να μην λείψει ούτε και ένας. Όλοι μαζί να πιούμε στην υγεία του ΘΡΥΛΟΥ, να τραγουδήσουμε για πάρτι του και να πανηγυρίσουμε ακόμη μια Ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση.
Με την μαζική μας παρουσία στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως όσο κι αν μας πολεμούν εμείς βγαίνουμε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΟΙ !