Στον Απόλλωνα στέλνουν τον Ντιγκινί τα ελλαδικά μέσα. Ο παίκτης του Άρη σύμφωνα με την Μέτροσπορ θα έρθει στον Απόλλωνα το Καλοκαίρι με €200,000 μισθό.

Αναλυτικά:

Πέρυσι ο Νικολά Ντιγκινί ήταν από τους πλέον πολύτιμους παίκτες στο ρόστερ του Αρη. Η συμβολή του στο παιχνίδι της ομάδας, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του στα γκολ και τις ασίστ, είχε αποδειχθεί καθοριστική στην εκπλήρωση του στόχου για την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη.

Φέτος, όμως, ο Γάλλος επιθετικός είναι μία του ύψους και μία του βάθους. Έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και σε σύγκριση με την περσινή σεζόν ελάχιστες φορές “καθόρισε” ένα αποτέλεσμα, είτε προερχόμενος από τον πάγκο είτε αγωνιζόμενος στο βασικό σχήμα. Το συμβόλαιό του Ντιγκινί είναι ανάμεσα στα 14 που λήγουν τον Ιούνιο και μέχρι στιγμή δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση από πλευράς Αρη για ανανέωση, ενώ ο παίκτης εμφανίζεται δυσαρεστημένος για την απώλεια του βασικού ρόλου.

Η μοναδική συζήτηση χρονολογείται τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο 30χρονος επιθετικός είχε στα χέρια του το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού. Τότε, όμως, ο Άγγελος Χαριστέας δεν ήταν θετικός στην προοπτική της πρόωρης αποδέσμευσης του Γάλλου, διότι η ομάδα χρειαζόταν επιλογές για τις αυξημένες αγωνιστικές της υποχρεώσεις και το γεγονός ότι το ρόστερ είναι περιορισμένο σε επιλογές δεν έδινε τη δυνατότητα στον Αρη να αποδεχτεί την οποιαδήποτε πρόταση. Ακόμα κι αν υπήρχε (έστω μικρό) οικονομικό όφελος, ενώ τώρα ο Αρης δεν θα αποκομίσει κανένα όφελος. Τώρα, ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον ποδοσφαιριστή. Καλά πληροφορημένες πηγές της “Μ” αναφέρουν ότι ήδη έχει πάρει την απόφασή του να συνεχίσει στην Κύπρο. Το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται και η πρόταση που έγινε στον παίκτη αγγίζει τις οικονομικές απολαβές του στον Αρη, περίπου δηλαδή 200 χιλιάδες ευρώ. Να σημειωθεί πως στις διερευνητικές επαφές που είχε προ μηνών με τους κιτρινόμαυρους, για το ενδεχόμενο ανανέωσης, οι απαιτήσεις του ήταν πολύ υψηλότερες. Δείγμα ίσως και των προθέσεων του παίκτη να φύγει το καλοκαίρι από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Εκτός από τον Απόλλωνα Λεμεσού, κρούση στον Ντιγκινί έκανε και ο ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κρητικοί κατέθεσαν πρόταση στον Γάλλο ποδοσφαιριστή, οικονομικά ωστόσο τα “θέλω” των δύο πλευρών απείχαν αρκετά και έτσι ο ΟΦΗ έκανε… πίσω.