Παρουσιάστηκαν το πρωί τα εισιτήρια διαρκείας της  ομάδας μας για τη νέα περίοδο με σύνθημα “ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!”

Η online πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά από αύριο και θα διαρκέσει μέχρι τη Κυριακή 16/6 με το κόστος του Blue, που αυτό αγοράζει η πλατιά μάζα του κόσμου, να φτάνει στα €150.

Επίσης, φέτος, τα εισιτήρια διαρκείας θα περιλαμβάνουν και τους τέσσερις προκριματικούς αγώνες του Europa League (αν καταφέρει η ομάδα να προκριθεί μέχρι τα playoffs).

Καινοτομία στη φετινή χρονιά είναι και το πρόγραμμα ανταμοιβής υπό την ονομασία Blue World με το οποίο θα δίνονται βαθμοί στους φιλάθλους και θα μπορούν να τους εξαργυρώσουν λαμβάνοντας διάφορα δώρα.

Δείτε την παρουσίαση.

Το μήνυμα της διοίκησης το οποίο μετέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας: «Στόχος είναι να αποκαταστήσουμε τη σχέση με τον κόσμο μας. Πρέπει να γίνουμε ένα ξανά, όπως το 2012. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ακόμα το στόχο του τίτλου, αλλά πετύχαμε πολλά την τελευταία επταετία. Η φλόγα αναζωπυρώνεται και θα κάνουμε τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων».

Ξεχώρισε επίσης η πιο κάτω αναφορά του Φανούρη Κωνσταντίνου: «Όλοι είμαστε Απολλωνίστες, αφουγκραζόμαστε κι εμείς οι ίδιοι τη στεναχώρια του κόσμου, γι αυτό κάποιες φορές σιωπούμε, επειδή κι εμείς νιώθουμε την ίδια στεναχώρια. Είναι η ομάδα μας και στεναχωριόμαστε όταν δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι μας».

Αρκετά συγκινητικό ήταν και το βίντεο της προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας.

Απολαύστε το.