Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας στην Αυστρία μετά από 15 ημέρες.

Ο Απόλλωνας έδωσε 4 φιλικά μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Οι ποδοσφαιριστές “κατάπιαν” χιλιάδες χιλιόμετρα καθημερινά προσπαθώντας να προετοιμαστούν ενόψει της νέας απαιτητικής περιόδου.

Πήγαν στην Αυστρία 26 ποδοσφαιριστές και επιστρέφουν 29 αφού εντάχθηκαν οι Γκακπέ, Σάλαϊ, Γιαννιώτας και Μ’Πιντά ενώ αποχώρησε ο Ματία Σπόλιαριτς.

Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά, ιδιαίτερα στα άκρα ενώ η επόμενη δυνατή προσθήκη αναμένεται να γίνει στην επίθεση.

Με βάση τις ενδεκάδες που είδαμε στα φιλικά της Αυστρία προκύπτουν διάφορα συμπεράσματα.

Για ευκολία παραθέσαμε στην πιο πάνω φωτογραφία τις ενδεκάδες των 4 φιλικών.

Οι Γιούστε, Μάρκοβιτς και Ζελάγια αγωνίστηκαν σε όλα τα φιλικά ως βασικοί ενώ στη σχετική κατάταξη ακολουθούν οι Μολ, Πέδρο, Σακέτι, Παπουλής και Πίττας οι οποίοι αγωνίστηκαν σε τρεις αγώνες ως βασικοί.

Άρα έχουμε 8 ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορεί να θεωρηθούν και ως βασικοί.

Ενδέχεται στον πρώτο αγώνα της χρονιάς να δούμε τους πιο κάτω.

Το τέρμα είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα υπερασπίζεται ο Μολ. Στην άμυνα ο Ζοάο Πέδρο, ο Γιούστε με παρτενέρ ένα εκ των Σελίμοβιτς, Ουεντραόγκο ή Σάλαϊ και Μπεσάτ. Στο κέντρο ο Σακέτι με τον Μάρκοβιτς ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται Παπουλής ή Αγκίρε, Πίττας και Περέιρα. Θεωρούμε απομακρυσμένο το σενάριο να χρησιμοποιηθεί στον πρώτο αγώνα κάποιος εκ των Γιαννιώτα ή Γκακπέ. Στην επίθεση θα βρίσκεται ο Ζελάγια.

Σε μία εβδομάδα ακριβώς είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη στον αγωνιστικό χώρο.