Η ΟΥΕΦΑ εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα οι προκριματικοί αγώνες των ευρωπαικών διοργανώσεων της επόμενης χρονιάς, να είναι μονοί και να διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, επηρεάζονται καθοριστικά οι κυπριακές ομάδες, αγωνιστικά και οικονομικά.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα Themasports, έχουν ενημερωθεί ήδη από τις αρχές της εβδομάδας οι κυπριακές ομάδες, για τις σοβαρές σκέψεις που κάνει η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Βασικά το πλάνο που επεξεργάζονται, είναι να γίνουν οι τρεις προκριματικοί γύροι του Τσιάμπιονς Ληγκ και του Γιουρόπα Ληγκ, μέσα στον Αύγουστο.

Όλοι αγώνες να διεξαχθούν σε τρεις χώρες, στο Βέλγιο, στην Αυστρία και στην Ολλανδία.

Βάσει της ενημέρωσης που δόθηκε στις ομάδες, για τα πλέι οφ των δυο διοργανώσεων, η σκέψη που υπάρχει είναι να διεξαχθούν διπλοί αγώνες.

Οι διοικήσεις των τεσσάρων εκπροσώπων μας στην Ευρώπη, Ομόνοιας, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, βρίσκονται στο ακουστικό τους.

Αναμένοντας να πληροφορηθούν, κατά πόσον θα κλειδώσει το εν λόγω ενδεχόμενο ή οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν με τον… παραδοσιακό τρόπο (εντός και εκτός έδρας).

Ως γνωστό, η Ομόνοια θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσιάμπιονς Ληγκ κι οι άλλοι τρεις στα προκριματικά του Γιουρόπα Ληγκ.

Πηγή:www.themasports.com.cy