Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Πως ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για το παιχνίδι με την Δόξα; «Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε στην παρουσία του προέδρου. Είναι δύσκολο το παιχνίδι αυτό για εμάς παραδοσιακά και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δείχνουν ότι δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να μ μοχθήσουμε στο Μακάρειο για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στη Λεμεσό με τους βαθμούς της νίκης».

Τι θα πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας; «Γνωρίζουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι είναι ανταγωνιστικοί. Αυτό το οποίο πρέπει να έχουμε κατανοούμε είναι ότι θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, με πάθος και συγκέντρωση, να περιορίσουμε τα νεκρά μας διαστήματα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Σεβόμαστε την Δόξα αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Στο παιχνίδι με την Ένωση η ομάδα σας έβγαλε αντίδραση και πέτυχε ένα μεγάλο σκορ. Πόσο θα βοηθήσει αυτό;  «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δείχνεις αντίδραση. Ο Απόλλωνας έχει ποιότητα, βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και πρέπει να πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για τον Λάρσον ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, θα είναι στην αποστολή; «Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο να είναι στην αποστολή. Προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι στον δρόμο της επιστροφής και είναι σημαντικό για εμάς καθώς ξοδέψαμε αρκετά χρήματα γι’ αυτόν και υπάρχει πίστη προς το πρόσωπο του ότι θα μας βοηθήσει».

Για τον Αγκίρε: «Ο Αγκίρε είναι εκτός και θα μπει από βδομάδας κανονικά. Από βδομάδας θα μπει και ο Κατελάρης».

Το παιχνίδι σας θα είναι και το πρώτο με VAR στην Κύπρο: «Είναι σημαντική εξέλιξη, πολύ καλή κίνηση από την ΚΟΠ έστω και δαπανηρή. Η απαξίωση από το φίλαθλο κοινό ήταν αυτή που πλήγωσε περισσότερο το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι ένα βήμα προς την εξάλειψη της προκατάληψης και υποσυνείδητα και οι ομάδες θα προετοιμάζονται γνωρίζοντας ότι θα λάβουν εντός γηπέδου ότι δώσουν. Κανείς δεν θα μπορέσει να παραποιήσει γεγονότα για να τους στερήσει αυτά που δικαιούνταν. Με την κίνηση αυτή απαγορεύονται τα λάθη, θα περιοριστούν τα λάθη».

Για το γεγονός ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι σας για το Κύπελλο με το ΑΠΟΕΛ; «Δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε. Σεβόμαστε την ΚΟΠ και το πρωτόκολλο. Είναι λυπηρό. Αυτή την φορά έπαιξε άσχημο παιχνίδι η μοίρα στο ΑΠΟΕΛ. Εκφράζουμε την συμπάθεια μας, ταχεία ανάρρωση σε όλους και θα έρθει η ώρα που θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Όλος ο κόσμος να είναι καλά και να ξεφύγουμε από όλο αυτό το συντομότερο».