Μοναδικός απών από την αποστολή της ομάδας μας για την Ιρλανδία είναι ο Βαχίντ Σελίμοβιτς ο οποίος ήταν βασικός στην πρεμιέρα της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά.

Ο παρτενέρ του Γιούστε στο κέντρο της άμυνας είναι και ο μόνος “πονοκέφαλος” για τον Σωφρόνη Αυγουστή αφού η παρουσία του Ισπανού αμυντικού είναι δεδομένη.

Από κει και πέρα ο προβληματισμός έγκειται στο αν θα αγωνιστεί ο Χάμπος Κυριάκου, ο Ντίλαν Ουεντραόγκο ή ο Ατίλα Σάλαϊ. Οι δύο τελευταίοι ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν ως βασικοί στον τελευταίο αγώνα με την Ζαλγκίρις.

Ο κάθε ένας από τους τρεις έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Ο Κύπριος είναι σαφώς πιο έμπειρος, ο Γάλλος πιο ταχύς και ο Ούγγρος πιο δυναμικός. Επίσης οι δύο νεαροί είναι αριστεροπόδαροι.

Ακόμη, ο Χάμπος έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και πιο μπροστά και ίσως ο προπονητής να θελήσει να τον τοποθετήσει στη φυσική του θέση.

Το σίγουρο είναι πως ο Κύπριος τεχνικός μελέτησε τον αντίπαλο του και θα επιλέξει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά της Σάμροκ.

Υπάρχουν ακόμη δύο προπονήσεις για να δοκιμάσει τα τελευταία πειράματα που θα καθορίσουν την τελική του απόφαση.