Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Ατίλα Σάλαϊ ο οποίος μίλησε για την κατάσταση στην Κύπρο, την καραντίνα, τον Απόλλωνα και την Εθνική.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση που επικρατεί χωρίς δράση ελέω κορονοϊού: «Είναι δύσκολο για όλους, το ποδόσφαιρο μας λείπει πολύ αλλά τώρα το μόνο που μπορούμε είναι να μείνουμε στο διαμέρισμα. Βγαίνουμε μόνο όταν πρέπει, ελπίζω αυτή η τρομερή πανδημία να τελειώσει το συντομότερο».

Για το πως περνάει τη μέρα του: «Εαν θέλεις να φύγεις από το διαμέρισμα, πρέπει να συμπληρώσεις μια φόρμα ή να στείλεις SMS και να δηλώσεις που θα πας τις επόμενες τρεις ώρες. Βασικά βγαίνουμε απλά για ψώνια και προσπαθούμε να πάρουμε όλα τα προληπτικά μέτρα. Ελαχιστοποιούμε τις επαφές μας με άλλους. Ο σύλλογος μας έφερε ένα ποδήλατο στο σπίτι πριν από λίγες μέρες».

Πως διατηρείται σε αγωνιστική ετοιμότητα χωρίς προπονήσεις στο γήπεδο: «Ακολουθούμε ένα πρόγραμμα στο σπίτι το οποίο έχει σταλεί ηλεκτρονικά. Υπάρχει ένα πρόγραμμα ποδηλασίας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Προπονούμαι δυο φορές την ημέρα, διαβάζω βιβλία, παίζω βιντεοπαιχνίδια και βλέπω ταινίες».

Οι στόχοι του στον Απόλλωνα: «Ο στόχος μου αλλά και της ομάδας είναι η πρώτη θέση. Φυσικά κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αν τελειώσει φυσικά. Κανείς δεν μπορεί να το πει σίγουρα».

Για την Εθνική Ουγγαρίας: «Απ΄ όσο γνωρίζω ο Ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολουθεί όλους τους ποδοσφαιριστές. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε κάθε αγώνα και ελπίζω να κληθώ στον επόμενο αγώνα κόντρα στη Βουλγαρία».

Πατήστε εδώ για το δημοσίευμα