Στην ιστοσελίδα protathlima.com μίλησε ο Γάλλος αμυντικός για τις τελευταίες εξελίξεις γυρώ από το όνομά του.

Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα:

Ζητήσαμε από τον Γάλλο στόπερ να δώσει την δική του τοποθέτηση ώστε να ξέρει ο κόσμος του Απόλλωνα την θέση του μετά τα όσα λέχθηκαν από τον επίσημο Απόλλωνα και τις δικές του αναρτήσεις στα social media:

«Αυτό που μπορώ να αναφέρω είναι ποτέ ούτε εγώ, ούτε οι ανθρώποι που με εκπροσωπούν δεν έχουν μιλήσει με καμιά ομάδα στον κόσμο. Αλλά κάποιος το έκανε… σε αφήνω να μαντέψεις.

Ποτέ δεν ζήτησα να φύγει ο προπονητής. Το πρόβλημα δεν είναι με αυτόν αλλά με άλλο μέλος του τιμ, που είπε ψέματα στον προπονητή και δημιούργησε αυτή την κατάσταση. Και όλοι οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής και ο πρόεδρος το ξέρουν. Θέλω να τονίσω επισης ότι ποτέ δεν ζήτησα το κεφάλι κάποιου στον Απόλλωνα για να μείνω. Τώρα μιλάμε για το μήνυμα… ποιο μήνυμα;

Έλαβα ειδοποίηση μόλις χθες το απόγευμα για άδεια, αφού έλαβα πριν δύο βδομάδες επιστολή με αρνητική απάντηση όταν ζήτησα άδεια. Έχω και το μήνυμα που έστειλα. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέει».

Ερωτηθείς αν έχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και πιο συγκεκριμένα από Ομόνοια απάντησε: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό το θέμα. Είμαι συγκεντρωμένος στην οικογένεια μου και θα δω σύντομα. Επαναλαμβάνω δεν μίλησα με καμιά ομάδα στον κόσμο. Πως μπορώ να το κάνω; Εσύ πιστεύεις ότι θα φύγω και θα αφήσω την γυναίκα μου μόνη με δίδυμα και με πολλούς κινδύνους; Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, Πρώτα η οικογένεια μου και μετά θα δω το ποδόσφαιρο».