Ματέι και Ντένιτς οι οποίοι θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας μας την επόμενη χρονιά, αναμένεται να λάβουν περισσότερες ευκαιρίες από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Και οι δύο προσαρμόστηκαν άμεσα στη Λεμεσό με τον Σέρβο να εντυπωσιάζει τους πάντες από τις πρώτες του εμφανίσεις, και δεν είναι μυστικό ότι μαζί με τον Χαράλαμπο Κυριάκου θα συνθέσουν την ραχοκοκαλιά της ομάδας μας.

Η μαχητικότητα, η δύναμη, η ταχύτητα και το πάθος του είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του, τα οποία τον βοηθούν να «κλέβει» τη μπάλα από τον αντίπαλο, να τη κουβαλά προς την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργεί καταστάσεις.

Στον αντίποδα ο Ρουμάνος έδειξε ότι γνωρίζει πολλά καντάρια μπάλας και με κυριότερο όπλο την αρίστη τεχνική κατάρτιση και την κοφτή ντρίμπλα θα βοηθήσει στην διάσπαση των κλειστών άμυνων που αντιμετωπίζει σχεδόν σε κάθε της παιχνίδι η ομάδα μας.

Ήδη στις πρώτες του εμφανίσεις έχει πετύχει τρία τέρματα και έχει δώσει μια ασίστ.

Ο Ματέι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2021, ενώ ο Ντένιτς είναι δανεικός μέχρι τον Ιανουάριο με την ομάδα μας να έχει την επιλογή να τον κρατήσει κάτι το οποίο θα πράξει τους επόμενους μήνες.