Με περιέργεια διάβασα το πρωινό ρεπορτάζ του www.24sports.com.cy με τίτλο «Χατζηστεφανική» διαιτησία, μέρες 1992, με αφορμή τη διαιτησία ανάμεσα στην αεκ και την ομόνοια.

Σεβόμαστε τουλάχιστον ότι είναι υπογεγραμμένο το ρεπορτάζ από τον σύντροφο και ολοπράσινο Πέτρο Παπαγιώργη.

Παράλληλα αντιλαμβανόμαστε το πάθος του για να γεμίσει το Γ.Σ.Π, ωστόσο αφού έκανε τον κόπο να ανατρέξει στο παρελθόν για να υποκινήσει τους οπαδούς της ομάδας του και να θυμηθεί την «Χατζηστεφανική» διαιτησία, θα έπρεπε να θυμηθεί τα ΟΡΓΙΑ και πως ΑΣΕΛΓΗΣΕ η ομόνοια τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Να μας πει και για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ διαιτησία του 1988 στον τελικό πρωταθλήματος στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ομάδα του, και πως από το 2-0 του Απόλλωνα κατάφεραν οι αριστεροί να μας ισοφαρίσουν σε 2-2, και να μας κλέψουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία μας.

Πράσινε Παπαγιώργη καλό είναι να μην έχεις επιλεκτική μνήμη. Αφού σ΄αρέσει όμως να ανατρέχεις στο παρελθόν, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι τέτοιου είδους επικοινωνιακές πολιτικές έπαψαν να υπάρχουν στις 9 και 10 Νοεμβρίου του 1989 με το γκρέμισμα του τείχους του Βερολίνου αλλά και των ονείρων σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗ