Την καλύτερη της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε στο ακριτικό Παραλίμνι κόντρα στην Ε.Ν.Π η ομάδα μας η οποία κέρδισε με το εντυπωσιακό 0-3, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί των προηγούμενων δυο αγωνιστικών.

Σαφέστατα τίποτε δεν πετύχαμε μ΄ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ωστόσο όπως διεμήνυσαν και οι ιθύνοντες της ομάδας μας η νίκη κόντρα στο Παραλίμνι, αποτελεί ένα καλό καταπραϋντικό.

Μια τονωτική ένεση η οποία θα είναι πολύ βοηθητική ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα απέχει κατά πολύ ακόμη από τους αρχικούς της στόχους, και θα πρέπει να συνεχίσει την βελτίωση την οποία επέδειξε στο «Τάσος Μάρκου» και να κερδίσει και το ντέρμπι με τον Α-ΚΟΠ-ΕΛ.

Στα θετικά του αγώνα η παρουσία της μεσαίας γραμμής η οποία ήταν εξαιρετική με εξαίρεση τον Φακούντο Περέιρα ο οποίος έδειξε ότι η έλλειψη ρυθμού του στοιχίζει για την ώρα.

Γοήτευσε με την απόδοση του ο Γκακπέ, ενώ πολύ κάλος μετά από καιρό και ο Φώτης Παπουλής.

Το στοίχημα είναι η ομάδα να παραμείνει προσγειωμένη και σοβαρή. Να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και προσπάθεια για την βαθμολογική της αντεπίθεση.

Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια για να γυρίσει το όλο σκηνικό, κι αυτό εξαρτάται καθαρά από τα ποδιά των δικών μας ποδοσφαιριστών.

Πλέον ακολουθεί ο δύσκολος αγώνας με τον Α-ΚΟΠ-ΕΛ εκεί όπου η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί συνεπής σ΄ ένα κομβικό παιχνίδι το οποίο ίσως να είναι και η μεγαλύτερη ευκαιρία για να επανέλθει στην κανονικότητα!